Mi a legnehezebb játék amit valaha játszottál?
Fokozattól függően (lehet valaminek hard módja is akár).
Nekem:
Ghost Recon
Ghost Recon Advanced Warfighter
FarCry
Brothers in Arms Earned in Blood
The Void
God of War Titán Mód
Line of Sight Vietnam még játszható volt, de a többi játékhoz képest számomra elég nehéz.
A Commandos 3 viszont játszhatatlanul az volt. Első pályán nem tudtam elindulni...
A legelső Tomb Raider (1996) számtalan elhalálozás kellett pár csapda kikerüléséhez, és rengeteg nagyon jól szerkesztett pálya, eldugott részekkel. Igazi felfedezés íze volt.
A mostani Tomb Raider is jó, visszahozott egy keveset abból a felfedezősdiből, de még mindig érezni a kötöttséget és egy veterán játékosnak két-három rövid délután alatt végigtolható.
Rainbow Six (1998) Rainbow Six Rogue Spear (1999) A realizmus bevonulása a "lövöldözős" játékok világába. Egyetlen terrorista akit nem vettél észre időben ki tudta irtani az egész osztagod. Egyetlen lövés is halálos lehetett, túszmentés, akcióterv kidolgozása és aztán improvizálás mikor a terv összedőlt egy ponton.
A mai napig meghatározó élmény. (persze a Vegas1-2 is jó volt, de hiányoltam az opcionális lehetőséget a tervezési fázisra :P )
Thief 1 (The Dark Project 1998) Lopakodás, mindig az árnyékok között, minden lépés hangjára figyelve, riasztás és gyilkolás nélkül ellopni valamit, igazi kihívás volt és hatalmas élmény.
Na igen, a régi játékok jóval nehezebbek úgy alapjáraton mint a mostaniak. Akkor még nem volt ennyire telített a piac, sírt is volna az ember ha 1 délután végigviszi a nehezen megszerzett eredeti játékát. :)
Én emiatt szeretem a Ghost Recon Advanced Warfighter-t, mert 2006-os, és mégis 1 lövéstől halott vagy, szintúgy - 1 ellenfél képes kinyírni mindenkit.
Ez a játék...beszarás milyen nehéz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!