Hogyan kell használni a DOSBOX programot?
Figyelt kérdés
A "3 koponya avagy a Tolték kincs rejtélye" című játékot szeretném futtatni, de még soha nem használtamezt a programot most töltöttem le nem értek hozzá semmit. Hogyan lehetne elidnítani? Cd-n van meg a játék. Addig eljutottam hogy valamit be kellene írni de mit? VAlaki segítsen.2010. febr. 14. 09:37
1/4 anonim válasza:
Most nem látom így fejből, és lusta is vagyok megnézni..
De valahogy így kell:
mount meghajtó név: amilyen betűre állítod (pl. c:), aztán beírod a patht, ahova installáltad:
teszem azt például így nézhet ki: mount d: c:\programfiles\myfavouritegame\
Eztán még magát a CD-t is mountolnod kell:
például így:
mount D: -t cdrom
asszem ezt kell beírni
át kell lépned a mountolt install directory-ba, amit a meghajtó aliassal tudsz elérni, ami jelen esetben d:
tehát csak beírod, hogy d:
Ezek után az inditófájl nevét beírod, enter, és játszhatsz...már amennyiben pontosan írtam le. De ilyet kell csinálni.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak az m ég a baj hogy nem tudom feltelpíteni a játékot. Ezt írja mindig: Az eljárás belépési pontja (SUnMapLS_IP_EBP_12) nem található a DLL-ban (KERNEL32.dll).
2010. febr. 14. 10:13
3/4 A kérdező kommentje:
Jah meg eljutottam már valaeddig hogy elidnulna vagy nemtom:S DEäzt írja nem fut dos módban. Miért?
2010. febr. 14. 10:22
4/4 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog, amit innen a világ másik végéről nem fogok tudni megmondani xd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!