A MagicIso programot hogyan kell használni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem sims 2 kiegészítőket és telepíteni kellet hozzá ezt a programot, de bármit csinálok nem tudom elindítani a kiegészítők és krónikák telepítését.2010. júl. 21. 10:05
1/3 anonim válasza:
Instalálnod kell a magicISO-t is és azzal tudod megnyitni a Sims 2 kiegészítőket
2/3 A kérdező kommentje:
igen próbáltam, de nem sikerült.
2010. júl. 21. 11:45
3/3 Balogh István Lajos válasza:
akkor szedd le a Poweriso-t,
1,telepítés....a végén ujraindítás helyett(mijen rendszer)keresd ki az ikonját - katt(Poweriso Virtual Manager)sárga kis korong - :)
Ha magyar menüs : jobb gombal minden menüt belehet állítani, meghajtó számot - ha 3 lemezes akkor 3-ra ajánlatos,de ha kéri a lemezeket akkor értelemszerűen a következő betűjelű meghajtót kell kijelölni, de ez sem megy akkor Poweriso-ban kell ujra betőlteni a következő lemezt.-jobb alsó sarokban a tálcán az óra melett :)
Ha van kérdés küldj privit :_) B.i.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!