Molten wow (MoP) vagy Tauri wow (Cata)?
Figyelt kérdés
Nekem valahogy mop kicsit jobban tetszik de melyiken kevesebb a bug és melyiken érdemesebb játszani és miért? kicsit irjatok részletesebb okot hogy el tufjam dönteni.. Taurin régóta játszok,mopon most kezdtem de még nem tapasztaltam külömbséget pls help2015. febr. 25. 12:22
1/1 anonim válasza:
Molten valamivel bug mentesebb, mint tauri, de továbbra is tört szerver, szóval van ott is bőséggel hiba.
Ha tudsz rendesen angolul, akkor molten, egyébként marad a tauri.
Én játszottam fél évig eredetin, ég és föld a különbség tört és eredeti közt, az éri meg a legjobban. Szokták mondogatni, hogy drága, de ha azt veszed 1 hónap csak 4000, ismerek dohányosokat, akik havonta 20 ezret dobnak ki csak arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!