World of warcraft Mists of Pandaria 5.4.2?
Figyelt kérdés
Sziasztok a kérdésem az lenne, hogy Mopra milyen szervert tudnátok ajánlani ahol minimum 1500-2000 ember játszik és lehetőleg 5x Szorzó vagy attól nagyobblegyen inkább? Pvpzni szeretnék, de nem instant pvp szerón!!!
Milyen 5.4.2 mop szerót tudnátok ajánlani? Molten - wowon vagyok most.. nem lenne rossz, mert a cataclysm szerverén játszottam és ott van 6 85-ös karim. Csak a 90 en az a baj, hogy 600 as várolist van és már 3 órája be akarok lépni, de még mindig várni kell. Valaki valami ötlet valami jó szerver? Monster - wow az milyen?
#Tauri #PvP #Cataclysm #mop #WoW #Molten #Pandaria #World of Warcraft: Mists of Pandaria #molten - wow #5.4.2
2015. jan. 11. 16:25
1/1 anonim válasza:
Mop-ra nem ismerek ilyen népes szerókat.Monsteren én is játszok a mai napig de a Cata verziólyával.Ez annyira nem is rossz.Sőt.Jelenleg jobb mint a tauri hisz van jo pár bug de Taurin kicsi a Lvlitem mondjuk ez kezdőknek jo.Monster ellen szól hogy sok az angol,spanyol stb....de ennek a jó oldala hogy pl. Az angolokkal jobban szót fogsz érten egy oiďő után(meg akar a tanulmányokban is segithet)Na de 100szónak is 1 a vége...Monster jó de sok a külfoldi más szeró meg nem igazán van mivem meg nem nagy divat a Mop szolval szerintem Monster nem rossz az pvp es pve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!