Melyiket érdemes venni? Xbox 360 Elite, Fat, Slim, E, Nee slim vagy esetleg a többi változat?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam veszek használtan egy xbox 360 valamit.Hallottam,hogy a fat hamar kap 3led hibát,az elite pedig piros led hibát a többi a slim meg a new slim-ről pedig nem hallottam jó formán semmit.Szóval olcsót és jót szeretnék.2015. febr. 20. 18:20
11/16 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm szépen király vagy.De tényleg.Csak azt nem értem,hogy mit kell formázni ehhez?
2015. febr. 23. 16:53
12/16 anonim válasza:
Helló,köszi :)
Na a pendrive-ot kell leformáznod hogy "eggyütt tudjon működni az X360-al", ha egy Sandisk Xbox 360 Flash 8-16 vagy 32GB-ot na akkor már rakhatod is rá a játékot, zenét vagy filmet, vagy ha más PL.: Sony, márkájú pendriveod van, na az PC-hez van leformázva, azzal működik, és mivel nekem NINCS Xbox-om de venni fogok egy X360 E-t na de ez most mind1, és nem tudom hogy kell leformázni ezért belinkelem a Microsoft Xbox oldaláról hogy hogyan kell a Flash meghajtót formázni ( link: [link] , ez az. Viszont ha veszel HDD-t bele akkor nem szügséges már a flash meghajtó de TE tudod. Ha bármi más kérdésed van kérdezz bátran ( akár privátban, akár itt ), na ennyit akartam , remélem tudtam segíteni. :)
13/16 anonim válasza:
ha nem olyan játékot veszel amihez telepíteni kell tartalmat akkor felesleges a flash háttér. de ha pl gta v zni szeretnél akkor kell.
14/16 anonim válasza:
Igen, ez igaz, de csak a kisebb méretű játékot nem kell telepíteni, de ez ma már ritka, általában minden játékot kell telepíteni, igen pl.: a GTA V azt ha nincs HDD-d akkor kell a Pendrive. De ha van HDD-d akkor felesleges más meghajtókat használni, kivéve ha az megtelik. :)
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ez nagyom jó így nekem és a 4# hol tudunk privátban beszélni?
2015. febr. 23. 19:44
16/16 anonim válasza:
Most látom hogy irtál ( 4. vagyok) na a válaszom alatt ott a privát üzenet na az de majd fél óra múlva jövök, nyugodtan írk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!