Melyiket érdemes venni? Xbox 360 Elite, Fat, Slim, E, Nee slim vagy esetleg a többi változat?
Helló
Pontosan mennyi pénzt szánrál rá? Mert egy Xbox 360 E 50 ezer, persze a 4GB-os verzió, az új "E"-ről annyit kell tudni hogy nem melegszik túl, mint a régi "FAT" és Xbox One dizájnt kapott, SZERINTEM jobban néz ki az E mint a Slim, de ez a TE ízlésed kérdése. Az E-n kevesebb az USB (?) és már ahoz is vezeték nélküli a kontroller (elemes, de ha veszel tölthető elemeket akkor nem kell mindig cserélgetni, mert lemerül-domhatod ki, ez lemerül-feltöltöd). Az Xbox 360-ban DVD olvasó van, a mostani játékok gyakran 2 Disc-en vannak.
Már Fat-ot nem nagyon éri meg venni, viszont használtan
tudsz venni Slim-et is, és E-t is, SZERINTEM ott már NEM NAGYON tudnak átverni mint pl.: Fat használtan aminek 3 ledes hibája van és azzal nemsokat érsz :P, de
ha van lehetőséged (találsz a tartózkodási helyedhez közeli eladó X360 S. vagy E-t) na akkor menj el és nézd meg hogy működik-e és akkor ha jó kb. a jövőben nem lessz vele problémád.
Ha a játékokat HDD-re akarod rakni akkor nem lessz jó a 4GB verzió se a S, se az E-böl, de csak akkor ha nem veszel bele HDD-t, és figyelj arra is hogy ne legyen feltörve (pl. RGH) mert akkor elköszönhetsz a multiplayertöl, viszont ha INGYEN játékokat szeretnél akkor nem baj ha feltörtet veszel. Én nem mondom hogy töltsd le a játékokat, sőt.. ha teheted vedd meg (de a TE töntésed) és akkor Multiplayer stb. Gold meg ilyenek.
60 ezer alatt szerintem találsz a számodra megfelelő X360-at akár új/használtat. Keresgélhetsz PL.: az OLX.hu -n a hirdetések között.
Ennyit szerettem volna, ha valamit rosszul irtam nyugodtan javitsatok ki.
Üdv.
1-es vagyok nekem 5 éve ,de Arcade-ot már nem kapsz max használtan.
Én az enyémet védem a portól r gó használat után megy a dobozába. Most lehet v ki hülyének néz de nekem még soha nem volt szervizbe.
5#
Igazad van,már csak E és Slim van újan, demár Slimet nem nagyon találok.Én most ha vennék E-t vennék de a Slim/E használtan is 40ezer SZERINTEM úgy is jól jársz.:)
Helló
4# vagyok, igen a pendrive-ot felismer, játékot is tudsz felrakni de akkor az Xbox-nak kell leformázni. Örülök hogy tudtam segíteni :) .
Helló
4# vagyok és ha elit-et akarsz találtam az OlX.hu-n csak beirtam Xbox 360 elit és a 2. na az 34ezer de van kép róla,működik.120GB winchesterrel, kontroller stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!