Skyrim-hez ilyen mod van-e (ne röhögjetek ki)?
Találtam már egy-kettő idő-lelassító/megállító modot( [link] [link] de sajna a reflexeim nem olyan jók hogy hasznát vegyem a modnak vagy eleve túl OP a dolog, akkor meg csak mészárlás..
Arra gondoltam: "Milyen lenne, ha csak akkor menne az idő ha én is mozgok." Ez lenne a kérdésem, hogy tudtok-e ilyen modról?
Az ötlete a dolognak a "SUPER HOT"( [link] című indie játék láttán jött és szívesen kipróbálnám a Skyrim-ban is. :)
A válaszokat előre is köszönöm!
Öhm, egyszóval olyan mod kéne, hogyha te megállsz akkor megállnak az NPC-k meg minden más? És ha futsz akkor mondjuk a többi karakter is gyorsabban megy? Az igazat megvallva kerestem, kutattam te ilyet én sem találtam :D
Esetleg a Ring of Very Slow Time? De ez is csak lelassítja az időt amíg te szabadon mozogsz...hmm...
Hát a választ köszönöm! Ezzel én is találkoztam, a célom pedig valami olyasmi lenne, hogy kikerüljem pl. a nyilakat vagy varázslatokat, mint a Nature of the beast 2 mod-ban, bár most ahogy utánanéztem már meg se találtam a modot.. Volt egy olyan, de sajna bugos opció benne, ami lelassította az időt ha nyilak közeledtek, mint ahogy az egyik perk a pajzs használatakor power attack közben.
Sokat próbálkoztam azzal, hogy a fent említett modok segítségével pont akkor állítsam meg az időt, mikor rám lőttek, csak harc közben nehéz volt és mint mondtam, ha meg bekapcsoltam és minden megállt, akkor semmi kihívás nem volt benne onnantól..
Na sebaj :D Majd még körbenézek. A válaszodat pedig köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!