Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elder Scrolls 5, eligazítanátok?

Elder Scrolls 5, eligazítanátok?

Figyelt kérdés
Tehát a játékom Égkoszorúban (Skyrim) játszódik, a Dragonborn kiegészítő miatt át lehet menni Solstheimbe, és néztem neten térképet Tamrieltől, és rájöttem hogy nem csak Skyrim és Solstheim van hanem van pl: Hammerfell, Summerset Isles, és a fő gondom hogy a Falkreath melletti átjárónál mikor átmennék Hammerfellbe azt írja hogy nem mehetek arra. Pedig a játékon belül még beszél is a Summerset Isle nemes elfjeiről, tehát tuti el lehet menni oda. Tehát eligazítanátok, hogyan lehet átmenni Hammerfellbe? Vagy ahhoz külön DLC kell?

2015. febr. 14. 17:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Sehogy nem mehetsz oda. Ha ott akarsz játszani, akkor az Elder Scrolls első két részét kell tolnod.
2015. febr. 14. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Azért beszélnek más országokról, mert mind az öt Elder Scrolls ugyanazon a világon játszódik. A pofázások és a könyvek bővítik a világ történelmét.

A Summerset Isles pl. a legelső részben van.

Persze ott az Elder Scrolls Online, ami nagyobb terület.

2015. febr. 14. 20:13
 3/10 A kérdező kommentje:
De az Elder Scrolls 2 nagyon pixelesnek látszik, pedig a játékban a Summerset Isle-i Nemes elfek pont úgy néznek ki mint ha az Elder Scrolls 5 ben lennének.
2015. febr. 15. 11:22
 4/10 anonim ***** válasza:

www.uesp.net

Itt mindent megtalálsz az Elder Scrolls-al kapcsolatban.

2015. febr. 16. 00:16
 5/10 Meskó Krisztián válasza:

Csak Solstheimbe mehetsz el (amint mondtad, megvan a Dragonborn DLC, anélkül nem tudsz odamenni)...amiket kiír a játékállás betöltésekor, azok tippek, történetek, stb...Skyrim is csak egy tartomány (vagy ország...nem tudom pontosan). Minden Elder Scrolls rész máshol játszódik. ;) Nem lehet őket külön választani, mert a játékban is, és a sorozatban is a fajok, területek stb. Kapcsolódnak...AZ ÍRÁSOKBAN. Ha el akarsz menni máshova, akkor régebbi részek kellenek. ;) De ott a TES O...csak az fizetős.

Jó játékot. ;)

2015. febr. 24. 22:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Már az sem fizetős, nem olyan régen bejelentették, hogy free to play lesz a játék.
2015. febr. 25. 00:41
 7/10 Csori96 ***** válasza:
Nem lesz free-to-play, mivel meg kell venned, hogy játszhass.
2015. febr. 25. 01:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja igen, bocs, egyszeri vétel lesz. Az előfizetéses rendszert vették ki.
2015. febr. 25. 13:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért skyrim a neve mert ott játszódik egyébként ott az elder scrolls online mert megertelek én sem akarnek tiszta pixeles jatekokkal jatszani (pedig azokon nőttem fel) de hallottam ilyen nagyratoro mod projektekrol amik konbinalni akarjak a skyrimet más teruletekkel. Van is egy falskaar nevű mod ami nagyon jó egy uj területet ad hozza
2015. márc. 2. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Az Online egy MMORPG. Az Elder Scrolls fő-sorozata RPG. Nem ugyanaz a műfaj.
2015. márc. 3. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!