Skyrim modolás, textúra modok?
Üdv!
Szeretnék elkezdeni skyrimozni, de régebben nem jött be, most viszont elég jó gépet vettem, szóval szeretnék berakni 1 jó adag textúra modot és ebben kérnék segítséget.
1. mappán belül a letöltött modokat hova kell berakni?
2. tudtommal van valami mod, ami sorba teszi a modokat, mert nem mindegy a sorrend, ennek mi a neve?
3. milyen jó textúra modok vannak?
Ezeket szedtem le a full shd-t, de tudtommal van valami flora vagy mi, ami fűszálakat meg ilyeneket is rak be.
Nehezíteni, stb nem szeretnék, csak némi grafikai tuningot :)
előre is köszönöm.
Remélem tudsz angolul, mert akkor itt egy honlap, a legjobbakat itt összegyűjtötték: [link]
Amit ajánlok: Enchanted Blood, Pure Water (Realistic nekem gyakran bugos volt...),Unique Grasses
Illetve Mod Organisert szedd le, ne a Nexus modkezelőjét.
Illetve ha 2Gb-ál jobb videókártyád van, akkor megpróbálkozhatsz az ENBkkel, a fenti honlapon itt is megtalálsz mindent róla. Ez már csak haladó modolóknak van, nehéz rendesen beállítani, de ha egyszer sikerül...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!