Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Farming Simulator 2015 problém...

Farming Simulator 2015 problémám volna, és nem tudom mitévő legyek?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Eredeti játék, ugyan ezzel a konfiggal, ugyan ezen a gépen, ugyan ezzel az operációs rendszerrel, ugyan ezzel a CD-vel telepített játék ment, majd mióta újra lett telepítve a gép, a ki***aszott k**va tetű anyjáért sem akar elindulni. Már mindent megpróbáltam. Eddig gond nélkül ment, egyszer frissítettem 1.2-vel, akkor ilyen zöld és barna textúra lett amivel nem lehetett játszani mert f*s volt. Azóta 1.1-vel egyszerűen nem indul, be adja játékot, kiválasztom új játék, nehézségi szint, map, majd tölt-tölt-tölt--- és pákkk, FarmingSimulator2015Game.exe hibát észlelt, ezért leállt. A kellemetlenségért elnézését kérjük.................. Ez az egy játék amivel szeretnék játszani, és már hetek óta bosszant, hogy miért nem jó?! Full szűz a gép, most lett újra telepítve, a játékban sincs semmi mód, mindent ugyan úgy csináltam mint eddig, és nem értem..... Minden más játék minden nemű gond nélkül fut, ez meg....... Na mindegy, aki tudna valami segítséget adni, annak hálás lennék, és előre is köszönöm szépen.

Mellesleg feltettem most az 1.2-t, hogy legalább valami életjelet adjon, szóval elsősorban ezt a textura témát kéne megoldani, mert 1.2-vel legalább fut a játék....

[link]

2015. jan. 28. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Videó kártyádhoz feltettél drivert? Mert lehet hogy azt hiányolja.
2015. jan. 28. 20:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, de minden más játék gond nélkül megy. Megpróbáltam torrentes verzióval, hátha azzal menne, de ott meg Unable To Execute Files In The Temporary Directory. ír ki. És hát ezzel sem tudok sok mindent kezdeni. :/
2015. jan. 28. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A neten annyit találtam, hogy a válasz erre a hibára a játék készítőitől hogy rakd fel a legújabb drivert...

Illetve hogy nem csak neked van ez a hibád, de megoldást még nem találtak rá.

Ezért nekem csak egy ötletem van:

Nézd meg hogy tényleg a legújabb driver van-e fent. Ha nem akkor telepítsd. Ha a legújabb van fent, akkor rakj fel egy régebbit. Komolyan mondom, nekem régen a Vampire: The Masquerade – Bloodlines játékkal volt olyan problémám, hogy az akkori legújabb videókártya driverrel rossz volt a textúra, hiányoztak a képek a falakról, csak néha villantak be egy-egy pillanatra. Mikor egy régebbi drivert felraktam akkor jó lett.

2015. jan. 29. 19:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Meg próbálom ,nagyon szépen köszönöm. :) :*
2015. jan. 30. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Hosszú szopóka-nyalóka után sikerült.
2015. febr. 2. 16:17
 6/6 Spisák Márk válasza:
MEgosztanád velem hogy hogyan sikerült ? én semmit nem találok rá Ati Radeon Hd 4850 vga-m van legujabb driverrel
2016. jan. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!