Mikor jön ki a The Walking Dead Season 3?
Ember, a faszi ÁTSZÚRTA egy KICSESZETT szigonnyal a térdét. BELEÁLLÍTOTTA. Ezt akkor látod ha csöndben maradsz, és nem tereled el a banditák figyelmét. Szerinted onnan hogy a fenébe fut el? Ne legyél már buta. Aztán meg lövések hallatszottak, ja, belelőtt egy tárat a tarkójába.
Lillynek pedig szétlőtték a hasát egy shotgunnal. Igen. Az 1. évad után. Glennt pedig agyonverték egy szöges bottal. Ez benne van a képregényben. Szerinted a Walkie Talkie hogy került ahhoz az elmebeteghez, amikor Clem adta Glennek a legelső epizódban? Na? Bizsereg valami?
Nem szeretem mikor ok nélkül elkezd valaki inzultálni. Egyszerűen csak nézz utána, és játszd még ki párszor a 2. évadot, mert úgy látszik hogy még mindig nem láttad a lényeget.
Az első kommentelőnek: Haver, ha máshogy játszol máshogy is fonódik a játék. Igen lehet hogy ha nem zavarod meg akkor látod hogy megölik és kész,de ha nem,akkor mivan? Tessék ezzel talán kezdesz valamit: [link]
Viszont annyi bisztos (szerintem) a S2 DLC-jében benne lesz.
Én úgy veszem hogy a játék a képregény univerzumában játszódik. Azért is néz ki képregényes stílusban, logikus. A Wolf Among Us is ilyen, és ott is a Fables képregény univerzumában játszódik, illetve az ott megtörtént események kihatnak a játékra is.
Ott van Glenn. A játékban, az első epizód végén Clem walkie talkieja nála marad. Ez után a képregényben agyonverik egy szögekkel kivert baseball ütővel, miután elér egy táborba. És mi van a játékban? Na mi? Ugyan abba a walkie talkiba szól bele az a csávó, aki végül elrabolja Clemet. Szerinted hogy került hozzá? Úgy, hogy kifosztották a hulláját Glennek. Vagy biztos csak puszta szeretetből odaadta neki, és azóta békésen éldegél. Persze. A képregényben Lillyt egy katonai bázisra jut el, ahol aztán megpróbál kimenekíteni egy csecsemőt, de gyomronlövik shotgunnal. A Season 2 végén ott az ellopot lakókocsi, és utána mit mondanak? HOGY OTT EGY KATONAI BÁZIS A KÖZELBEN. A felől jöttek az oroszok. Igen, oda eljutott, aztán megölték.
Christát pedig ugyancsak megölték. És már bocs, de a kép amit küldtél, egy Telltale toollal megszerkesztett vacak. Ezért is van rajta Christának olyan feje, mint akit épp seggbeszexuált egy rinocérosz, mert arcmimikát már nem tudnak vele szerkeszteni, csak modelleket berakni. Ez az a jelenet mikor Sarita megöleli Kennyt, csak a csávó kicserélte Sarita modelljét Christáéra. Itt egy videó példának, a Janes befejezés, csak Kennyvel. Nagyon könnyű megcsinálni.
https://www.youtube.com/watch?v=AkgGcAx083w&feature=youtu.be..
Ami meg ennél is izgalmasabb, hogy Christa jelenete szerepel a "Walking Dead 2. évad, összes halál" című videóban. Nézd meg a kommenteket, senki sem veszekszik rajta, egyértelmű hogy meghalt. Térden szúrják, majd fejbelövik.
Remélem hogy ezzel tudsz kezdeni valamit, "haver"...
UI: Csessze meg a hülye halálos videódat, a kutyánál megint majdnem elkezdtem sírni, főleg mikor otthagyja meghalni.
A Telltale még nem nyilatkozott sajnos a Season 2 DLC-ről, azt mondták hogy a múlt heti Comic Conon fogják bemutatni, aztán végül el sem mentek rá xD Szerintem az lenne a legjobb ha mondjuk bemutatná hogy Jane hogyan élt a testvérével mielőtt Carver táborába került, vagy hogy Kenny hogy találkozott Saritával. Így még sokkal jobban ütne a Season 2 vége.
Lee már szerintem nem lesz a WD-be többet, többen is mondták a fejlesztők közül hogy igazából a Season 2 végébe azt az álmodós jelenetet (miután Clemet az orosz gyerek meglövi) sem akarták beletenni, csak annyian csesztették őket hogy "JÖJJÖN VISSZA LÍÍÍÍÍÍÍ" mindenhol, hogy kénytelenek voltak visszahozni, ha még egy kis jelenet erejéig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!