Mikor jön ki a The Walking Dead Season 3?
Egyelőre még nincs erről információ, arról sem tudok, hogy megerősítették volna a Season 3 fejlesztését.
A Telltale most első sorban a Game of Thrones játékára koncentrál nagyon, amint látom. Valamint már a Minecraftból is hasonló játékot akarnak faragni, tervben lévő projekt... Megáll az eszem, komolyan.
Örülnék, ha lenne a Walking Deadból harmadik évad, de amíg nincs, addig érdemes kipróbálni a The Wolf Among Us játékot is. Esetleg a Tales From The Borderlands is érdekes lehet, valamint a Game of Thrones játékuk sem rossz, bár én nem rajongok a GoT-ért.
Be van jelentve a 3. évad, már tavaly óta. Valamikor idén jön, de fogalmam sincs hogy mikor. Szerintem év vége felé, mint ahogy a Wolf Among Us 2. évada is. Az hogy mi lesz benne, szerintem még ők se nagyon tudják. A Comic Conon azt nyilatkozták, hogy Clem lesz benne idősebb korában, aztán ezt az ötletet most elvetették, és már csak annyi van kiírva a wiki-re, hogy "a season 3 a történetet egy teljesen új szemszögből fogja megközelíteni". Rohadtul remélem hogy nem fogják megölni Kennyt az első 4 percben csak azért, mert mások Janet választották, és minél hamarabb össze szeretnék futtatni a szálakat... De ez igaz akkor is, ha Janel maradtál.
Nagyon nagy kár, hogy minden hülyeséget elkezdtek fejleszteni, elkezdtek egy Borderlands játékot, egy Game of Thrones játékot, és most jön majd a Minecraft játék is... A Wolf Among Us végén is egy hatalmas csavar volt, és gyakorlatilag félbemaradt a történet... októberben... Azóta eltelt 4 hónap, és annyit sem mondtak, hogy egyáltalán készül a 2. évad.
Megnyugtatok minden TWD rajongót hogy lesz 3. évad. Elvileg valamikor Júliusban jelenik meg a játék,de én olyat is láttam hogy idén Decemberben fog megjelenni, youtubon pedig felkerült egy promó is ami szerint "elvileg" több első évados karakter jön vissza, mint: Molly,Chirsta,Lilly stb.
Minden esetre minnél hamarabb jön, annál jobb. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!