Csgoban Silver 1 vagyok és nem tudok feljutni 50 nyert versengőm van és mindig 1 vagyok a mecseken és azért elég sokat nyerek hogy van ez menyit kéne nyernem?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 14:35
1/5 anonim válasza:
Nálad erősebb ellenfeleket kell legyőznöd- de mivel nem tudhatod, kikkel hoz össze a matchmaking, elég lassú lehet a dolog.
Ha te vagy a meccs VIP-ja, az is sokat segít.
2/5 anonim válasza:
feljutás:
nyerj 3 meccset zsinórban, minimum 8 MVP/VIP per meccs és 80-85 pont/meccs.
Akkor fel fog dobni. Vagy nagyon nagyon nagyon sokat nyersz folyamatosan vesztés nélkül (15 meccs kb) 2-3 MVP-vel és 40 ponttal.
Eddigi tapasztalat szerint nagyon nézi az MVP-t, arra kell gyúrni.
3/5 anonim válasza:
Min. 80 pont
Min. 7 mvp
Egyhuzamban 3-4 nyert játék.
Garantáltan feldob.
4/5 anonim válasza:
Sokat segít ha olyanokkal játszol akikkel tudsz kommunikálni és nem torrolok (mint sok orosz).Én 70 körül voltam nova 3 de most 92vel nova 2.Ha van kedve mmezni vegyél fel :
5/5 anonim válasza:
Plantolj sokat, az feler egy öléssel. Told speciális fegyverekkel mint pl. sokkoló. Ilyen apró dolgok is számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!