Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a lényege a minecraft-nak?

Mi a lényege a minecraft-nak?

Figyelt kérdés

Miről szól?

Jó?

Érdemes regisztrálni?

2015. jan. 30. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem regisztrálni kell, hanem megvenni.
2015. jan. 30. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:

Amúgy:

[link]

2015. jan. 30. 21:35
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

FPS nézetű LEGO, sz** grafikával.

Nem jó.

Ha szereted az ilyet, biztos érdemes megvenni.

2015. jan. 30. 21:43
 4/12 anonim ***** válasza:

gyakorlatilag egy modern lego. Hogy mi sz* r meg mi nem, embere válogatja. Szerintem a CS:GO egy kalap fos, játszottam vele, és ez a véleményem.

A minecraft survival játék, ahol alapanyagot gyűjtesz a túléléshez, bázis építéshez, van benne redstone, ami nagyon alap szintű elektronikának felel meg (persze lehet vele durva dolgokat csinálni, de ahhoz már bináris programozási tudás is kell).

Regisztrálás = megvásárlás. Ha jól tudom még mindig 20 euroért veheted meg a hivatalos weblapon, de van sok tört launcher (team extreme, mester mc, stb), amivel ingyen is játszhatsz.

2015. jan. 30. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy sokan lesz..roznak valamit, csak mert nekik személy szerint nem tetszik, annyira primitív dolog.

Nekem személy szerint nem tetszik (és egyébként a CS sem), de ettől a maga nemében még egy jó játék. Az is elismerésre méltó, hogy a mai játékok >90%-ával ellentétben nem a grafikával, hanem a játékmenettel fogja meg a játékost.

Sokan úgy hivatkoznak rá, mint egyfajta moderen Lego-játékra, és nem véletlenül, mert tényleg az. Akár csak a hagyományos Lego-ban, itt is vannak különböző építőelemek, amikből tetszés szerint építkezhetsz.

Kinézetileg - akár csak a Lego - nagyon sablonosnak, elnagyoltnak tűnik, és minden "kockákból" áll.

Jórészt a fiatalabb korosztály kedvelt játéka, de láttam én már huszonévest is minecraftozni. :) Ha szereted az eféle játékokat, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod.

2015. jan. 31. 01:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
2015. jan. 31. 07:39
 7/12 A kérdező kommentje:
A mester mc-vel lehet egyszerűen játszani vagy azt is meg kell venni?
2015. jan. 31. 07:50
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

Lehet, de az egy sz*r. Szerintem innen szedd le: [link] http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DA_DgsNv_JnU&sa=U&ei=KKHMV..

Katt a leíràsban az INNEN TUDOD LETÖLTENI A JÀTÉKOT-ra

2015. jan. 31. 10:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A MesterMc-t nem kell megvenni, viszont azt javaslom, hogy óvakodj tőle. Először is hozzátenném, hogy én egy évig játszottam a Mestermc-vel. Az első dolog, amit észre fogsz venni, ha letöltöd, hogy az egész tele van bugokkal és ha felmész egy szerverre, a chat-ben látszani fog a közösség minősége és átlag életkora.

De a legrosszabb dolog a MesterMC-vel, azok a rangok. Valódi pénzért megvehető könnyítések és előnyök. Ez még nem is lenne baj, hiszen számos másik szerver is kínál ilyen lehetőséget (egyébként illegálisan, mivel a Minecraft szabályzata nyár óta tiltja, hogy rangokat áruljanak a szerverek), de a MesterMC minden szerveren túltesz. Ők az egyetlenek akik 20.000 Ft-ért árulnak olyan rangokat, amik nélkül a játék nem is élvezetes. Ezen kívül létrehozták a saját webshopjukat is, ahol táskákat és egérpadokat árulna, mert ha mégis beperelné őket valaki, akkor legyen még bevételük.

Szóval ha ingyenes Minecraftot keresel, akkor ajánlom inkább az mc.legendary.hu-t, igaz, hogy ott is vannak rangok, de ott messze nem ilyen drágák és ott nem is erre fektetik a hangsúlyt.

De ezen kívül nagyon tudom ajánlani, hogy vedd meg, mert akkor tudsz eredeti, nem tört szervereken játszani és ezek a szerverek általában nagyon jó miminőségűek.

(Bocsánat, ha helyesírási hibát találsz benne, mobilról írtam)

2015. jan. 31. 10:44
 10/12 anonim ***** válasza:
10%

Utolsónak utolsó előttitől:

EMBER, TE NORMÁLIS!!!

2015. febr. 7. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!