Mi a lényege a minecraft-nak?
Miről szól?
Jó?
Érdemes regisztrálni?
FPS nézetű LEGO, sz** grafikával.
Nem jó.
Ha szereted az ilyet, biztos érdemes megvenni.
gyakorlatilag egy modern lego. Hogy mi sz* r meg mi nem, embere válogatja. Szerintem a CS:GO egy kalap fos, játszottam vele, és ez a véleményem.
A minecraft survival játék, ahol alapanyagot gyűjtesz a túléléshez, bázis építéshez, van benne redstone, ami nagyon alap szintű elektronikának felel meg (persze lehet vele durva dolgokat csinálni, de ahhoz már bináris programozási tudás is kell).
Regisztrálás = megvásárlás. Ha jól tudom még mindig 20 euroért veheted meg a hivatalos weblapon, de van sok tört launcher (team extreme, mester mc, stb), amivel ingyen is játszhatsz.
Az, hogy sokan lesz..roznak valamit, csak mert nekik személy szerint nem tetszik, annyira primitív dolog.
Nekem személy szerint nem tetszik (és egyébként a CS sem), de ettől a maga nemében még egy jó játék. Az is elismerésre méltó, hogy a mai játékok >90%-ával ellentétben nem a grafikával, hanem a játékmenettel fogja meg a játékost.
Sokan úgy hivatkoznak rá, mint egyfajta moderen Lego-játékra, és nem véletlenül, mert tényleg az. Akár csak a hagyományos Lego-ban, itt is vannak különböző építőelemek, amikből tetszés szerint építkezhetsz.
Kinézetileg - akár csak a Lego - nagyon sablonosnak, elnagyoltnak tűnik, és minden "kockákból" áll.
Jórészt a fiatalabb korosztály kedvelt játéka, de láttam én már huszonévest is minecraftozni. :) Ha szereted az eféle játékokat, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod.
Lehet, de az egy sz*r. Szerintem innen szedd le: [link] http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DA_DgsNv_JnU&sa=U&ei=KKHMV..
Katt a leíràsban az INNEN TUDOD LETÖLTENI A JÀTÉKOT-ra
A MesterMc-t nem kell megvenni, viszont azt javaslom, hogy óvakodj tőle. Először is hozzátenném, hogy én egy évig játszottam a Mestermc-vel. Az első dolog, amit észre fogsz venni, ha letöltöd, hogy az egész tele van bugokkal és ha felmész egy szerverre, a chat-ben látszani fog a közösség minősége és átlag életkora.
De a legrosszabb dolog a MesterMC-vel, azok a rangok. Valódi pénzért megvehető könnyítések és előnyök. Ez még nem is lenne baj, hiszen számos másik szerver is kínál ilyen lehetőséget (egyébként illegálisan, mivel a Minecraft szabályzata nyár óta tiltja, hogy rangokat áruljanak a szerverek), de a MesterMC minden szerveren túltesz. Ők az egyetlenek akik 20.000 Ft-ért árulnak olyan rangokat, amik nélkül a játék nem is élvezetes. Ezen kívül létrehozták a saját webshopjukat is, ahol táskákat és egérpadokat árulna, mert ha mégis beperelné őket valaki, akkor legyen még bevételük.
Szóval ha ingyenes Minecraftot keresel, akkor ajánlom inkább az mc.legendary.hu-t, igaz, hogy ott is vannak rangok, de ott messze nem ilyen drágák és ott nem is erre fektetik a hangsúlyt.
De ezen kívül nagyon tudom ajánlani, hogy vedd meg, mert akkor tudsz eredeti, nem tört szervereken játszani és ezek a szerverek általában nagyon jó miminőségűek.
(Bocsánat, ha helyesírási hibát találsz benne, mobilról írtam)
Utolsónak utolsó előttitől:
EMBER, TE NORMÁLIS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!