Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft-nak mi a lényege?...

Minecraft-nak mi a lényege? Hogy kell vele játszani?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem, kezdő vagyok. Láttam képeket épületekről, meg mindenféléről, amiket emberek építettek, és gondoltam kipróbálom. Letöltöttem és egyedül vagyok egy világban, hegyekkel, fákkal, egyszer egy boszorkány meg is ölt a semmiből. Nem tudom, hogy mit kell csinálni, hogy kell építkezni, milyen játék ez? Hogy működik?:D

2014. júl. 15. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:

kézzel fát versz szét, abból lesz fád, abból lehet csinálni crafting table-t, amiből sok mindent tudsz craftolni.

A többi nyersibőpl sokféle dolgot lehet építeni, cagy craftolni, pl potikat, fáklyát, eszközöket stb.

2014. júl. 15. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Csinálj egy új világot, ahol kreatív a világ típusa, ha csak építenél.
2014. júl. 15. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, nagy nehezen rájöttem:D
2014. júl. 16. 07:51
 4/5 zsombor1969 válasza:
A kérdezőnek: Van egy házi szerverem, elmagyarázhatom... T betűvel kell írni a chatbe. Érdekel?
2014. júl. 16. 18:54
 5/5 anonim válasza:
én nagyon,szivesen segitek neked :) a skype cimem : bódis kitti
2014. júl. 16. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!