Hogy kell építeni League Of Legendsbe Jayce-t?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy megvettem jayce-t 1 napja. Voltak vele jó köreim de láttam már vele mást jobban. Azt nem tudom , hogy milyen itemet csináljak neki mert ugye az ultija pl: Nem tudom vegyek-e rá statik-ott vagy ne? (ez most lehet , hogy pont nem kell rá és hülyének néztek) de nem tudom mit kell rá venni. Pl: vérszomjast szoktam, háromság hatalma de azt nem tudom , hogy néz ki egy jayce full builden és erre szeretnék választ kapni. Köszi!2015. jan. 29. 15:16
2/2 anonim válasza:
Az igen, majdnem az összes ráillő itemet felsorolja és annyi, válogass :D
Ennyi erővel maga is összetudná szedni, mert ez még egy kiindulási pontot se ad.
Lolkingen nézegess inkább buildet. A legjobb aránnyal lévő buildot platos írta csak, de még az is sokkal jobb, mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!