Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikortól kezdjek el rankedezni...

Mikortól kezdjek el rankedezni? (League of Legends)

Figyelt kérdés

Tegnap játszottam egyet de felidegesített.Mindenki választott mindent én meg midet így megvolt pont egy jó team.Viszont nekem midre Jayce,Syndra,Zed,Twisted Fate és Katarina van meg.Úgy volt,hogy tök mindegy melyikkel megyek,inkább annyi,hogy ne Tf legyen mert vele nem vagyok annyira jó.Syndrát és Katát bannolták és muszáj volt AP-val mennem mert nem volt más Ap-s a teambe.Aztán meg nem kaptam ganket.Topot meg botot már 10-szer gankelték hozzám megy egyszer se jött amikor kértem,hogy jöjjön de semmi.PErsze tőlem meg elvárták,hogy az ultimmal menjek botra de ne öljek senkit hagyjam meg nekik a killt,stb stb.Ezen felül Lux valami baromi erős volt.Egy stun meg az ultija és megölt úgy,hogy max életem volt,pedig nem volt szétfeedelve,0/0 volt.

Érdemes később elkezdeni amikor majdnem az összes champ megvan vagy mi???

2014. nov. 9. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
ilyen minimális tapasztalattal ne rankedezz,és ha minden hőst megakarsz venni ranked előtt az kb 4000-4500 game,szóval sok sikert hozzá
2014. nov. 9. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
akkor rankedezz ha minden lanere lesz minimum 2 karaktered akiket ha kiválasztassz nem kell félned, hogy ki lesz a lane ellenfeled és gankért könyörögni. nem várhatod el, hogy a junglered nyerje meg a lane-edet. az ultid meg azért van, hogy menj botra/topra (leginkább botra) és megnyerd a játékot a gankjeiddel mert akkora előnyt szerzel a csapatnak :) ja és lux nem stunol. szóval összességében mostmár ne rankedezz, mert ma éjfélkor záródik a season úgysincs értelme. szerezz tapasztalatot , fejlődj és a következőben megpróbálod.
2014. nov. 10. 13:27
 3/6 A kérdező kommentje:

De Lux a q-val stunnol.

A másik,hogy ez megvan,inkább az,hogyha miden vagyok mindig akalit kapok,aki szerintem nagyon könnyű champ,elején megölöm akár háromszor is,de ha megvan az ultija meg az a revolver item akkor egyszerűen nem lehet legyőzni...

A másik,hogy nem azt várom el,hogy ő hozza le a lanet,de topon meg boton már nem tudom hányszor volt nálam meg egyszer se.

De igazad van...

2014. nov. 10. 13:41
 4/6 anonim válasza:

Igen luxnak nagyon eros a qr kombolya.

"pedig nem volt szetfeedelve,0/0 volt"

A lasthit a fontos nem a kill, egy diamondosnak van 100 minionkillje 10 perc alatt, es kb 13 lasthit = 1 kill.

inkabb a jatek kozepe fele kezd el gyilkolaszni az enemit, ami ha sok lasthited van akkor nem nehez, es ameddig a szurke kepernyot bamulja addig se tud aranyat szerezni!

Es ne azert vegyel eros itemeket, hogy az ellenfelet megold, hanem, hogy a turetet, hiszen azzal nyered meg a jatekot.

Egy dias ismerisom tortenete :

2/15/0 432

megoltek parszor, mert csak a turetekre ment kb 6 turetet rombolt le egyedul!!!

Egyszoval erosebb volt mint egy torony, pedig csak 2 killje. volt

A csapatbol az adcnek 30/3 as statja volt. Szerinted ki hozta le a gamet?

2014. nov. 11. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:
lux q-ja nem stunnol :)
2014. nov. 11. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:

az stun az amikor se mozogni, se autoattackolni, se ability-ket elnyomni se tudsz

ezzel szemben root/snare(lux q-ja) esetén csak mozogni nem tudsz

egyébként ezt ajánlanám figyelmedbe: [link]

részletesen leír minden crowd control effectet

2014. nov. 11. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!