LoL: Jayce vagy yasuo?
Én nem rég vettem meg Jayce-t, már régebben játszottam vele elég sokat amikor ingyenes volt...
És marha jó.
Személy szerint nem látom hogy túl sokat pickelnék így nincs az a probléma hogy valaki instalockolja előled ellenben Yasuoval.
Jaycet lazán el viheted topra és botra is, nagyon sok meccsen van egy lengyel aki egyből beírja hogy:
MID!MIIIIIID MMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDD!
és már lockol is, ha vele szeretnél játszani nagy valószínűséggel meg is teheted.
Szerintem nem túl nehéz karakter, de lehet hogy másnak nem. (Kicsit nagyképűnek hatott... van megesik :d )
Yasuo-val nem nagyon játszom, de sokat látom pickelni amikor vele voltam nem nagyon élveztem, de alapjáraton nem rossz karakter, én nem venném meg. (De ez most nem rólam szól.)
Ziggs jó.
Nekem tetszik, nem játszok vele, mert nincs meg de ha meglenne párszor tuti ki pickelném.
(Már amikor hagyják hogy midezzek.)
Nem nehéz, feedelve pedig veszélyes (melyik karakter nem az?).
Nem tudom mi lenne ha összeeresztenénk ezt a 3-mat, de tippem van.
Ziggs viszonylag hamar kiesne 2 ilyen nagy damage-s, több hp-s karakter mellett, kivéve ha van Zhonya-ja.
Yasuo vs Jayce... szerintem nagyon a szerencsén is múlik, talán jayce-nek kicsit több esélye van, (lehet elfogult vagyok) mert távolról le oszt egy nagyobb damage-t a ranged Q-val (Ha a pajzs be aktiválódik akkor még megteszi vagy csak harassolgat.) amikor nem tudja tartani a távolságot ott a melee form.
Yasuo pajzs kilőve mert a melee W egyből elintézi, innen a végkimenetelt már nem nehéz kikövetkeztetni.
(Itt inkább egy 1v1-et vázoltam fel mert az 1v1v1 helyzettől és szerencsétől függ.
Természetesen ennek az 1v1-nek is lehet más kimenetele.)
Nagyjából ennyit tudtam segíteni remélem hasznos volt.
Topra, midre akarod ? Gondolom kezdő vagy, akkor könnyű karit vedd meg, ami jayce itt. Yasuonak használhatatlan lategameja van + le fogják nerfelni a mágikus falát, meg nem egy kezdőnek való hős.
Rankedre nem viszik mostanában jayce-t, pedig jó kis hős, sok oldalú de mégsem nehéz, én őt ajánlanám.
Ziggset közepesnek nehéz hősnek mondanám, jó manabeosztást igényel a farmoláshoz és harasshoz earlyben, a Q-ja igényel némi skillt nagy range esetén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!