Milyen pc volna ideális ár-érték arányban?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy új gamer pc-t, a gond az, hogy a tudásom a számítás technikáról az az amit az elmúlt két napban olvastam erről. Először azt a konfugirációt kezdtem el megnézni amit a steam ajánlott egy két új játékhoz, de jobban elgondolkodtam hogy lehet nem azok a tökéletesek. Leginkább a processzorral és a videókártyával vagyok bajban hogy milyen is az ideális. Láttam processzort 50-60 ezerért, ami 10 magos volt (6+4) és eléggé jól hangzott. Viszont ezen kívűl amiben a segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen lenne még az ideális frekvencia, és elvárásom hogy ne legyen akkora nagy a "hőtermelése" illetve fogyasztása. Azt olvastam hogy utóbbi kettőben a ryzen veri az intelt. A processzorhoz köthető tudásom ami valszeg nem is tökéletes kb ennyiben merült fel, hogy tudom hogy léteznek magok és szálak. A videókártyával kapcsolatban meg fogalmam sincs hogy a memóriája és a frekvenciája mennyinek kellene lennie egy ideális, kellemes "gameléshez". Alapvetően azon túl hogy nem szeretném hogy akadjon az adott játék és hogy ne fogyasszon túlon túl sokat, semmi elvárásom sincs, tehát az új indiana jones játék a legkomolyabb amit szeretnék hogy akadás nélkül menjen (stabil 60fps-en) és nincs is igényem arra hogy 4k-n. Feltételezem hogy rosszul fogalmaztam meg dolgokat, de ha valaki megértette és ért is a témához, az legyen kedves írni nekem egy kis útmutatót hogy milyen is lenne az ideális konfiguráció, ami nem kerül milliókba. Kösziima 17:37
1/2 anonim 

válasza:

2/2 A kérdező kommentje:
Köszii
ma 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!