LoL: Jayce vagy yasuo?
"Ja és méghogy a lategameja használhatatlan????Haggyuk már.... "
Igen, egy silver vagy afölötti csapat egy tf-ben kapásból yasuot fókuszálja, így meghal azelőtt mielőtt egyet is tudna ütni. Ha meg nincs elfeedelve, akkor nem kap fókuszt, de akkor meg használhatatlan.
12
Ennek ellenére LCS-ben is használják yasuot, tehát annyira azért csak nem lehet rossz :) Bár nekem sem jön be annyira.
Még mindig yasuo mellett vagyok mert mielőtt fókuszálnak,kinyírom őket:D
Ja meg azért Ziggs és Jayce inkább kezdőknek való mert alapjaiban nézve yasuo elég nehéz karakter de van akinek megvan hozzá az érzéke(ezzel elég kevesen rendelkeznek),van akinek nincs:)
Egyébként azt is nézd hogy a Spectate Live-os rankedekbe melyiket viszik legtöbbször,és tudtommal Yasuo-t szoval ez plusz egy pont nekem;)
Jayce a legkönnyebb a 3 közül, de könnyen counterelhető és könnyen gankelhető (nincs escape spellje).
Ziggs alapjában véve nem könnyű, kell hozzá az a bizonyos "skill", de ha van egy kis ap-d meg egy kéked, akkor sz*rrápokeolod az enemyt. Kicsit papír, meg earlyben gyengusz, de ott a W, amivel tud menekülni. Az ultimate plusz pont, bár nehéz jól dobni.
Yasuo-ért legtöbbször küzdened kell, hogy be tudd pickelni, mert SOKAN pickelik. Totál felborítja az ap/ad egyensúlyt a teametekben. Ha kapsz ellenfélnek egy olyan champet, aki rendelkezik snare-rel vagy stunnal, neked annyi. Jó helyen már earlytől kezdve fókuszolják, tehát zero esélyed lesz feedelődni, anélkül meg semmit nem ér.
Ziggs-t ajánlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!