Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL: Jayce vagy yasuo?

LoL: Jayce vagy yasuo?

Figyelt kérdés
Sziasztok még pár meccs és kigyűlik a 6300 IP és nemtudom eldönteni hogy kit érdemesebb megvenni Jayce vagy yasuo vagy még esetleg ziggs. amikre kíváncsi vagyok hogy: melyikkel a legélvezetesebb játszani, könnyűség, saját tapasztalatok és hogy ha a 3-mat összeeresztenénk valószínűleg melyik nyerne ? (a válaszokat előre is köszönöm)

2014. ápr. 13. 08:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen, Yasuo-ban pont az összetettséget szeretem. pl: a kombók, meg az ultija sem egy alap skill mert ugye csak a levegőben lehet használni és pont ez tetszik benne :) de jayce mag ziggs is tetszikk sok más ok miatt. pfúúú most jól megkavartam magamnak :) (már kigyűlt a 6300 de várok míg biztos nem leszek a dolgomban)
2014. ápr. 17. 17:13
 12/18 anonim ***** válasza:

"Ja és méghogy a lategameja használhatatlan????Haggyuk már.... "

Igen, egy silver vagy afölötti csapat egy tf-ben kapásból yasuot fókuszálja, így meghal azelőtt mielőtt egyet is tudna ütni. Ha meg nincs elfeedelve, akkor nem kap fókuszt, de akkor meg használhatatlan.

2014. ápr. 17. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:

12

Ennek ellenére LCS-ben is használják yasuot, tehát annyira azért csak nem lehet rossz :) Bár nekem sem jön be annyira.

2014. ápr. 17. 19:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Még mindig yasuo mellett vagyok mert mielőtt fókuszálnak,kinyírom őket:D

Ja meg azért Ziggs és Jayce inkább kezdőknek való mert alapjaiban nézve yasuo elég nehéz karakter de van akinek megvan hozzá az érzéke(ezzel elég kevesen rendelkeznek),van akinek nincs:)

Egyébként azt is nézd hogy a Spectate Live-os rankedekbe melyiket viszik legtöbbször,és tudtommal Yasuo-t szoval ez plusz egy pont nekem;)

2014. ápr. 18. 18:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Jayce a legkönnyebb a 3 közül, de könnyen counterelhető és könnyen gankelhető (nincs escape spellje).

Ziggs alapjában véve nem könnyű, kell hozzá az a bizonyos "skill", de ha van egy kis ap-d meg egy kéked, akkor sz*rrápokeolod az enemyt. Kicsit papír, meg earlyben gyengusz, de ott a W, amivel tud menekülni. Az ultimate plusz pont, bár nehéz jól dobni.

Yasuo-ért legtöbbször küzdened kell, hogy be tudd pickelni, mert SOKAN pickelik. Totál felborítja az ap/ad egyensúlyt a teametekben. Ha kapsz ellenfélnek egy olyan champet, aki rendelkezik snare-rel vagy stunnal, neked annyi. Jó helyen már earlytől kezdve fókuszolják, tehát zero esélyed lesz feedelődni, anélkül meg semmit nem ér.

Ziggs-t ajánlom.

2014. ápr. 22. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:
39%
Ugyan haggyuk má ezt a fókuszálás sz.arságot...Az meg hülyeség amit az elöbb irtál arrol hogyha enemynek van stunja meg mittoménmije,már elfelejtettem,akkor yasuonak annyi.Én érdekesmódon bárkit kinyírok vele 1v1 be.Az meg más kérdés ha az egész enemy team sza.rházi gyáva nyomo.rékokbol áll és csak 5000v1 be tudnak ellenem jönni (+torony alatt)
2014. ápr. 23. 19:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Hallod ember hallottál már a csapatmunkáról? Pont az a lényege hogy a legveszélyesebbet ha kell az elején akár az egész csapat a mocsokba taszítja hogy late game-ben semmit sem érjen, tehát ha látják hogy te yasuo-val eléggé nagy paripa lettél akkor visszaállítanak póniba kb.... :D Yasuo egyébként pont a main-em és igen sokszor szívtam meg így vele elején mikor nem tudtam használni. Most meg ha 2-en vannak még azért eldash-elgetek előlük de 3 elől már nem.
2015. aug. 24. 16:13
 18/18 anonim ***** válasza:
És igen yasuo nem épp egy könnyű hős, ha nem talál be a forgószeled akkor nincs ulti :/ Meghát, vannak kisebb trükkök vele, pl. mikor falon átdash-elsz. Konkrét helyek pl. a red-nél, a ward szörnyeknél, a kéknél, békánál. Már megjátszottam azt, hogy akartak fókuszálni és jungliban üldöztek de talán egy skillt HA bekaptam :D Ezért is jó, lehet vele menekülni, ha jól választasz helyszínt.
2015. aug. 24. 16:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!