Valaki segítene nekem a wowban?
Most vettem meg a játékot, de fogalmam sincs mit kell és hogy csinálni. Adtak hozzá használati utasítás szerűt, de angolul van, meg nem is igazán tudom miről van szó. :D
Szóval el tudná valaki magyarázni az alapokat? :)
Meg kéne tudnod első körben, hogy a fiú, aki tetszik neked hordánál vagy alliance-nál van. Mert a 2 szövetség nem tud csapatban menni, a pvp-n egymást ölik.
Alliance-nál az ember jó kezdés lehet, gyorsan lehet fejlődni és a faji bónusz se árt.
A profibb játékosok persze már faji képességek alapján választják a karaktert. Pl Hordánál a Tauren, mivel több az élete, jobban ellenáll, érdemes warriornak csinálni, míg egy hunter (vadász) jobban boldogul a troll faji képességeivel.
De egyébként az sem rossz megoldás, ha megkéred, hogy segítsen mert most kezdted és nem nagyon érted. Ezzel rengeteg beszélgetést szerezhetsz vele, + át is mehetsz hozzá (vagy ő hozzád), aztán ki tudja mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!