Valaki segítene nekem a wowban?
Most vettem meg a játékot, de fogalmam sincs mit kell és hogy csinálni. Adtak hozzá használati utasítás szerűt, de angolul van, meg nem is igazán tudom miről van szó. :D
Szóval el tudná valaki magyarázni az alapokat? :)
Ha ennyire nincs fogalmad róla, akkor minek költesz rá pénzt?
Vagy ha érdekel, miért nem olvasod el a neten fellelhető rengeteg ezzel foglalkozó weboldal ismertetőjét, leírását, kezdőknek szóló útmutatóját?
Egy tíz éve futó, többmilliós játékosbázissal rendelkező, komplex és összetett játékot senki nem fog tudni neked három mondatban elmagyarázni.
Hát azért vettem meg mert a srác aki tetszik nekem játszik ezzel és gondoltam biztos jó játék. :D
Hát jó, igazad van amúgy, akkor majd elolvasok mindent amit írnak róla. :)
"Hát azért vettem meg mert a srác aki tetszik nekem játszik ezzel és gondoltam biztos jó játék. :D "
Olvasgatva a kommenteket még el is kezdett bennem fogalmazódni egy rövid összefoglaló és segítség a játékhoz. De a mondatodat elolvasva.... Inkább én szúrom le magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!