Milyen verseny rubik kockát érdemes venni, és hol?
alap kocka is jó, ha szétszeded, megreszeled a sarkokat, illetve befújod szilikonnal.
Amúgy meg rubik oldal.
2-es: Ilyet kockát vett most (1 hete) haverom és valami hulladék. Régen sokkal jobb volt. Pontosan úgy néz ki mint a régi, de iszonyat nehéz elforgatni. Lemértem, gyárilag a dobozból kivéve kb. 1,5kg-os erőt kellett kifejteni, hogy elforduljon! Beszilikonozás után javult a helyzet, de még mindig iszonyat nehéz. Nekem 2 perc tekerés után szabályosan megfájdult a kezem. A csavarjain is lett állítva, a helyzet változatlan. Annyi ki lett az összes oldal csavarja tekerve, hogy már minden 4. tekerésnél szétesett a kocka, de ugyanolyan nehéz volt tekerni.
Viszont a jubileumi kocka, amit a tesco-ban is lehet venni (ez: [link] egész jó, már újonnan jól forgott, beszilikonozva meg kezdetnek több is mint tökéletes. Igaz, a csavarjain nem lehet állítani, mert nem csavarok vannak benne (vagyis lehet azok, csak nincs fejük), meg a közepek fedlapjai is úgy oda vannak ragasztva, hogy csak úgy lehet leszedni, hogy vissza ne lehessen rakni (csak ragasztóval).
Előttem szólónak, nem rossz kocka, de ennél olcsóbb a QY MoFangGe Thunderclap. Én ezt vagy 1500 forintért rendeltem, ingyen ki is hozták.
Csak ebay-ről rendelj! Egészen jó kockákat tudsz már 1500-2000ft-ért rendelni. pl: Cyclone Boys árához képest nagyon jó, Dayan,
Moyu-ból is vannak elég olcsó 3x3-as kockák. De jelenleg a világ egyik legjobb kockája moyu aolong v2. vagy még a moyu aolong gt bár mind2 fantasztikus kocka. Összesen 84db kockám van és mind ebay-ről rendeltem kínából. 2hét alatt megjön. itt egy link ez egy v2-es: [link]
ingyenes szállítás és olyan 3600-4000FT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!