Mi a kreatin pontos hatása (negatív pozitív), K1-esen, küzdősportolónak érdemes szednie?
Kyokushin karatézom versenyszerűen, szeretnék élsportolóvá válni, ezért edzésnél fehérjét iszom, és próbálok normálisan étkezni, de mivel koleszos vagyok az étrendem a kolesztól függ, de gondoltam a fehérje is több mint a semmi, szóval muszáj vennem, ha fejlődni akarok komolyabban. És utánna néztem a kreatinnak, de fogalmam sincs hogy ez mennyire káros. Tehát a kreatinról mit tudnátok mondani, ha elkezdem szedni és abbahagyom összeesek?! Van értelme szednem, ha csak harcművész vagyok, de erős gyors, kitartó, kidolgozott akarok leni?!
Én csak azt em szeretném, hogy elkezdem szedni, és ha abbahagyom kb harmatgyenge legyek, és nem akarom a szervezetemet sem megölni, ha meg is ölöm a teljesítményemet 35-38 éves koromig szeretném "szintentartani". tehát a kreatinnak van olyan hatása amiért érdemesmegvennem, hogy pl versenyen jobb harcosként álhassak fel a tatamira, vagy ez csak testépítőknek ajánlott?! A lényeg, hogy én kemény színtiszta izmokat akarok, nagy ütőerőt, sebességet, és ha véletlenül nem telne kreatinra, nem akarok "hulla lenni" és teljesítmény nélkül állni. Ezért nem tudom van-e értelme. és úgy olvastam, hogy a veséket is eléggé elrontja. De ha tévedek szóljatok nyugottan, mivel nem értek hozzá.
"Kyokushin karatézom versenyszerűen, szeretnék élsportolóvá válni, ezért edzésnél fehérjét iszom"
Bocs az offért,de ez tisztára olyan volt,mintha valami reklámarc mondta volna.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!