Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Game of Thrones a telltale...

A Game of Thrones a telltale games series: a quick time event-eknél mit kéne csináni? A többi lent!

Figyelt kérdés
(PC) Még az elején le akarnak lőni, van egy pajzsom. Megjelenik a nagy felfelé mutató nyíl. Már korábban is megjelent, ilyenkor az egeret lenyomva elvittem abba az irányba, de most nem akar működni. Valami tipp? Lehet hogy eddig véletlen sikerült? Hogyan kéne pontosan?

2015. jan. 26. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Billentyűzetet kell használni.
2015. jan. 26. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy hogyan közöljem veled a hírt, de sajnos egész végig nem érzékelte amit csináltál az egérrel, mert a billentyűzeten lévő nyilakkal kell.
2015. jan. 26. 21:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem hittem volna, hogy ilyen hamar megválaszolják, ráadásul hasznos válasszal!
2015. jan. 27. 06:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem elég egyértelmű,hha egy nyilat látsz,akkor nem az egeret mozgatod... :D mit csináltál volna az egérrel,ha megjelenik a "Q" betű? Lenyomva tartod és egy "Q"-t rajzolsz vele? :D
2015. jan. 27. 09:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem egyértelmű. Úgy képzeltem el, mint a telefonos játékoknál, ahol az ujjadat végig kell húzni a touchpaden. Egy gombot megnyomni egy pillanatba kerül. De köszönöm a teljesen felesleges válaszodat.
2015. jan. 28. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!