Mit gondoltok a TellTale Games-es The Walking Dead 2. Szezonjának a végéről? Szerintetek miért akarta Jane elérni hogy Kenny megtámadja?
Hogy meg mutassa Clementine-nak hogy Kenny milyen szörnyeteg
nálam o húzta a rövidebbet egy késsel vagy machete-vel a tüdejébe mar nem emlekszek
Kenny és Jane nem bírtak meglenni egymás mellett, mindkettő Clem-et akarta védeni a saját módszereivel. Mivel Kenny tud nagyon agresszív is lenni, Jane úgy gondolta, hogy egyszer akár majd Clementine ellen is fordulhat, ezért meg akarta neki mutatni, hogy milyen az "igazi" Kenny. Ezt pedig úgy tudta, ha felbosszantja, Clem meglátja, milyen is ő, aztán beleegyezik abba, hogy lelépjenek ketten Jane-nel. Csak ez ugye félresikerült és élet-halál harc lett belőle, mert Kenny még magához képest is nagyon bemérgesedett.
Amúgy a vége, ahogy várni lehetett, nagyon szemét volt, mert egyiknek sem kellett volna meghalnia. Mondjuk én nem hibáztatom Jane-t a terve miatt, mert nem ezt akarta. Ha Kenny-t meg akarta volna ölni, akkor nem szúrja le az erdőben azt az oroszt, aki másképp lelőtte volna Kenny-t. Én a döntéseimmel több embert öltem meg, mint Jane. Mindkét befejezést lejátszottam, és mindkettő tetszett. Összességében az egész évad tökéletes volt, jobb volt mint az első, ami nagy szó.
Igen, én is kifejezetten szerettem ezt az évadot... Luke haláláig :"(
Amúgy az kifejezetten tetszett hogy a többi TellTale Games es játék egy véggel rendelkezik míg ennek öt is van... Úgy látszik ezt a kérdésemet még nem találták meg a Team Kenny-sek :D
A francokat. Jane egyszerűen ki akarta csinálni Kennyt. Egy igazi önző gyökér volt, de nem hülye, és pontosan tudta, milyen állapotot ér el Kennynél, ha a baba halálhírével állít be. Ezzel akarta Clemet Kenny ellen fordítani, holott ez egy teljesen normális reakció volt Kenny részéről. Kenny az évad során gyakran túlzásba vitte a dolgokat és elég őrült volt a viselkedése, de annál az esetnél teljesen igaza volt. Ha valaki az én babámat ölné meg, biztos hogy ugyanazt csinálnám azzal, aki tette.
Nekem eszem ágában nem volt megölni Kennyt, és az endingeket nézve tökéletesen döntöttem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!