Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van értelme még venni egy PS3-at?

Van értelme még venni egy PS3-at?

Figyelt kérdés
Gondoltam veszek egy ps3-at mert már régóta szeretnék egy konozlt. Nembaj ha most veszek?
2015. jan. 26. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
vegyél ha akarsz, csak rajtad áll.
2015. jan. 26. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát én az exkluzívok miatt mindenképp ajánlanám, rengeteg jó játék van rá kiadva, amiket használtan pár ezerért meg lehet már venni (Heavy Rain, God of Warok, Unchartedek, Last of Us, Beyond Two Souls, InFamous, Killzone, Metal Gearek, Journey). Pont most van meg az enyém 1 éve, és én nagyon szeretem.
2015. jan. 26. 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem az jó és azért is gondoltam rá mert barátomnak is van és tudnánk multizni :) Ja annyi hogy van ez a Sony move fegyver és nem látok sehol esetleg tudnátok mondani valami oldat meg még ehhez annyit , hogy milyen játékokkla lehet játszani, amelyekkel kombatibilis?
2015. jan. 26. 21:38
 4/6 anonim válasza:
konzolvilag.hu Szerintem könnyen kiigazodsz! :D
2015. jan. 26. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Van rá pár játék, de szerintem nem igazán éri meg, vagy max. 12 éves kor alatt. Kb. csak a Killzone 3 meg a Heavy Rain támogatja "rendes" játékok közül, a direkt hozzá kiadottak meg eszméletlen gagyik.

2015. jan. 26. 21:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat!:)
2015. jan. 26. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!