Az Assassin's creed 2-nek az 1 nélkül is van értelme?
Persze!
Az elős részbe k.u.1200 körül egy Altair nevű assassinal vagy Jeruzsálembe. Nyilván régebbi játék de ha komolyabban akarod a történetet követni(nem függ össze a 2-vel majd csak a AC-Revelation-be) akkor érdemes végigvinni.
A másdodik részbe pedig Ezio Auditore-val kell Firenze, Toszkána és más városokba működnöd k.u.1400-as években.
Én először a kettővel játszottam még valamikor ezer éve és csak utánna az eggyel a két sztori nem üti egymást majd csak az utánna következő Brotherhood-ba illetve a Revelation-be utalnak egymásra amikbe szintén Ezzióval vagy. Majd csak ezután jönnnek a AC3,4,unity, rough
Ha az egész történet érdekel teljesen mindegy a sorrend a végérre úgy is össze áll a kép.
Viszonta az Ezio vonalat ajálom neked kezdésenk ami a következő:
AC 2
AC BROTHERHOOD
AC REVELATION
Egy baromi izgalmas, látványos képivilág történelmi köntösbe és csak ajánlom!
Ha bejön valamelyik úgy is végig akarod vinni mindet, mert nem nehéz és magávalragad a kettőhöz pedig már van magyarosítás is!
Remélem tudtam segíteni!
Nem függ össze. Én először a 3
-al játszottam azután az 1-el amit követett a brotherhood, a revelations és. a black flag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!