Mi a véleményetek a Crysis 3-ról?
Jöhet jó rossz kritika egyaránt. Feltétlenūl ne felejtsétek el odaírni, hogy mi a véleményetek a játék grafikájáről és játékmenetéről!
Pls csak olyanok írjnak, akiknek megvan a játék!
Adjatok tanácsot, hogy megéri-e letölteni?
Köszönöm válaszod, a nagyobbat fogom leszedni.
Egyet nem értek: az utolsó mondatodnál- "Köszönöm válaszod, a nagyobbat fogom leszedni.
Egyet nem értek: az utolsó mondatodnál- "remélem a biztonságra is adsz, mert ügy nCore..."
Vannak vírusos fájlok az ncore-on?
Sajnos semmi jó. Gondolom a h*lye torrent hibája miatt van:
Kb. 15 perc alatt kivittem az első pályát, de amikor a dzsungeles részhez értem egyszerűen lefagyott az egész játék (fekete képernyő volt, bármeddig is vártam, aztán jött a jó öreg CTRL+ALT+DEL és így tudtam csak kilépni a lefagyott játékból). Sajnos nem jött be, pedig elsőre jó játéknak tűnt. Szívesen tovább játszottam volna, de hát a torrent közbeszólt........... :-(
Igen tudom, hogy le lehet szedni, de valószínűleg nem fogom, mert hát inkább letöltök valami másik ilyen jellegűt, az mégis csak ingyen van. Talán a következő bejön. Sajnos valamit valamiért alapon működnek ezek a torrentről letöltött játékok, mert hát ha belegondolunk, akkor tudjuk, hogy igazából illegális. Ha boltban akarjuk megvenni, akkor több ezer, akár tízezer forintokba is belekerülhetnek.
Na szóval, tudnál-e nekem valami ilyen Crysis 3 jellegű játékot ajánlani, amit már le is teszteltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!