Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Crysis 3-ról?

Mi a véleményetek a Crysis 3-ról?

Figyelt kérdés

Jöhet jó rossz kritika egyaránt. Feltétlenūl ne felejtsétek el odaírni, hogy mi a véleményetek a játék grafikájáről és játékmenetéről!

Pls csak olyanok írjnak, akiknek megvan a játék!

Adjatok tanácsot, hogy megéri-e letölteni?

2015. jan. 19. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha minden igaz, akkor azok a különbözően tömörített verziók. Minél kissebb, annál jobban van tömörítve, így annál tovább is fog tartani a kicsomagolás/telepítés. Szóval szerintem a nagyobb csomagot szedd le, de persze remélem a biztonságra is adsz, mert ügy nCore...
2015. jan. 23. 22:45
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod, a nagyobbat fogom leszedni.

Egyet nem értek: az utolsó mondatodnál- "Köszönöm válaszod, a nagyobbat fogom leszedni.

Egyet nem értek: az utolsó mondatodnál- "remélem a biztonságra is adsz, mert ügy nCore..."

Vannak vírusos fájlok az ncore-on?

2015. jan. 24. 11:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát előfordulnak, mert ügye kalóz oldal. De az "ingyenesség" ezzel jár.. De egyébként ez így van a the pireta bay-en is, a beload-on is, és minden kalóz oldalon.
2015. jan. 24. 12:17
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen, de azt hittem, hogy viszonylag vírusmentes (viszont mindig gondoltam, hogy van). Na mindegy, eddig szerencsére nem volt vírus azok között, amiket letöltöttem. Köszönöm a segítségedet, ha valami gondom van akkor írok.
2015. jan. 24. 18:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Szívesen, de ha minden fasza, akkor is megírhatod, hogy mi a helyzet.
2015. jan. 25. 02:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Ok, megírom.
2015. jan. 25. 10:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2015. márc. 10. 21:43
 18/21 A kérdező kommentje:

Sajnos semmi jó. Gondolom a h*lye torrent hibája miatt van:

Kb. 15 perc alatt kivittem az első pályát, de amikor a dzsungeles részhez értem egyszerűen lefagyott az egész játék (fekete képernyő volt, bármeddig is vártam, aztán jött a jó öreg CTRL+ALT+DEL és így tudtam csak kilépni a lefagyott játékból). Sajnos nem jött be, pedig elsőre jó játéknak tűnt. Szívesen tovább játszottam volna, de hát a torrent közbeszólt........... :-(

2015. márc. 10. 23:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát igen, sajnos előfordul. De igazából valmi hivatalos oldalról le tudod rendesen szedni, mert én szerintem megéri az árát, csak a sok okos meg leszólja, mikor nem tudja miről van szó.
2015. márc. 11. 11:21
 20/21 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy le lehet szedni, de valószínűleg nem fogom, mert hát inkább letöltök valami másik ilyen jellegűt, az mégis csak ingyen van. Talán a következő bejön. Sajnos valamit valamiért alapon működnek ezek a torrentről letöltött játékok, mert hát ha belegondolunk, akkor tudjuk, hogy igazából illegális. Ha boltban akarjuk megvenni, akkor több ezer, akár tízezer forintokba is belekerülhetnek.

Na szóval, tudnál-e nekem valami ilyen Crysis 3 jellegű játékot ajánlani, amit már le is teszteltél?

2015. márc. 11. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!