Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Crysis 3-ról?

Mi a véleményetek a Crysis 3-ról?

Figyelt kérdés

Jöhet jó rossz kritika egyaránt. Feltétlenūl ne felejtsétek el odaírni, hogy mi a véleményetek a játék grafikájáről és játékmenetéről!

Pls csak olyanok írjnak, akiknek megvan a játék!

Adjatok tanácsot, hogy megéri-e letölteni?

2015. jan. 19. 22:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem túlhype-olt az egész sorozat. A grafika technikailag jó ugyan, de stílustalan. A harci ruha négyféle trükkje jópofa, de nem visz el a hátán egy játékot.

Különben meg hogy érted azt, hogy "megéri-e letölteni"? Ha letorrenteled, akkor ingyen van, ingyen meg minden megéri. Ha az Originen akarod megvenni 10 euróért, akkor nem éri meg.

2015. jan. 19. 23:24
 2/21 anonim ***** válasza:
akkor, amikor kijött jó volt, de igaza van elsőnek, túl lett hype-olva, nem éri meg 10 euróért. Ha letorrentezed, egyszer végig játszható játék. Multija nem lett olyan jó, én csak camperekkel találkoztam benne.
2015. jan. 19. 23:44
 3/21 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri megvenni! A multija nekem bejön. A kampányt már kétszer kivittem. A grafikája meg k**va jó.
2015. jan. 20. 16:37
 4/21 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat.

Nos. Az első válaszolóhoz:

Nem teljesen értek veled egyet, mert ha azt mondod, hogy ingyen megéri bármit letölteni, akkor egész életembe csak töltögetnék. Nem éri meg mindenért. Én szeretem kiszűrni, hogy mi jó, és mi rossz mielőtt letöltöm.

Nem Originről akarom letölteni.

Tehát akkor összegezve:

-grafika: jó

-játékmenet: lehetne jobb, de nem túl rossz

A CoD AW-t ismerem. Ha valakinek az is megvan, az összehasonlítaná nekem a Crysis 3-mal (grafika, játékmenet)?

2015. jan. 20. 18:24
 5/21 anonim ***** válasza:
Figyelj, a crysis sagát szeretik benchmark sorozatnak csúfolni, bár szerintem egyáltalán nem az, de ez mindegy. De azt kell tudni a crysis 3-ról, hogy jelenleg ez a legszebb játék (a Ryse-sal együtt), viszont bika gép kell hozzá. Ám a története..sokaknak egy katyvasz, és hát tényleg nem világbajnok...
2015. jan. 22. 20:55
 6/21 A kérdező kommentje:

Operációs rendszer: Windows 7 Professional 

Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3,2GHz 

RAM: 4,00GB 

Videókártya: Nvidia GeForce GT 740

Úgy döntöttem, hogy le fogom tölteni, de előtte megkérdezném, hogy ez a gép vinné-e?

2015. jan. 23. 00:15
 7/21 anonim ***** válasza:
Elméletileg igen, de keressrá a google-ön a gépigényére.
2015. jan. 23. 06:56
 8/21 A kérdező kommentje:

Minimális gépigény:Ajánlott gépigény:CPU:Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600) / AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)CPU:Intel Core i3-530 / AMD Phenom II X2 565RAM:

[link]

2GB Memory (3GB on Vista)RAM:

[link]

4GB MemoryVGA:DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM

Nvidia GTS 450 / AMD Radeon HD5770VGA:DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM

Nvidia GTX 560 / AMD Radeon HD5870DX:Directx 11DX:DirectX 11OS:

[link]

Windows Vista, Windows 7 or Windows 8OS:

[link]

Windows Vista, Windows 7 or Windows 8Megjegyzés: HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS:  Windows Vista, Windows 7 or Windows 8  Latest DirectX 11 graphics card  Latest quad core CPU  8GB Memory  Example 1 (Nvidia/Intel):  NVidia GTX 680  Intel Core i7-2600k  Example 2 (AMD):  AMD Radeon HD7970  AMD Bulldozer FX4150rysis 3 gépigénye:

2015. jan. 23. 15:04
 9/21 anonim ***** válasza:
Hát ahogy elnéztem elkéne mennie rajta. Leszeded, kipróbálod, és meglátod. Egyébként szerintem egy nagyon jó FPS.
2015. jan. 23. 21:22
 10/21 A kérdező kommentje:

Ok, köszi.

Az enkórról akarom letölteni és nem tudom, hogy ott melyiket válasszam. Ha tudnál ebben segíteni, azt megköszönném. Csak az zavart meg, hogy ott van 14 GB-os és 8GB-os is. Nem tudom melyiket kell választanom, melyik lenne a jó.

A többi részét tudom, csak ez lenne a kérdésem.

2015. jan. 23. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!