Milyen World of Tanks modokat ajánlanátok?
Eddig az alap játékkal játszottam de így 6-os szintű tankok felénél már nem bírom tovább mert az ideg összeroppanás határán vagyok mert kikészít a játék... nevetséges csapatokba rak be (1-2 perc a játékidő mert ledarálják a csapatomat és b*szhatom egyedül és ez kb 10/8 alkalommal :@ )meg az ellenség olyan csinál hogy csak lesek be se céloz meg semmi odafordul ellövi magát és meghalok meg brutálakat sebeznek holott f*s tankkal vannak stb stb stb egyszóval kész nem bírom tovább! (ja és vicces mikor engem bénáznak le emiatt pff..) Viszont nem szeretném teleb*szni több gigányi modokkal a gépet szóval csak A LEGFONTOSABB MODOK ÉRDEKELNEK amik tényleg segítenek is a játékban nem csak látványban lesz jobb. 1-2 modnál nem akarok többet ! KI MELYIK MODOT AJÁNLANÁ??? pls help :(
Illetve még egy olyan kérdés hogy mi az az automatikus célzás? az is külön mod? (bocs ha hülye kérdés de eddig egy másodpercig sem foglalkoztam modokkal) mert akkor az is érdekelne !
JA ÉS HA VALAKI TUD LINKET KÜLDENI HOGY MIT TÖLTSEK LE AZT MEGKÖSZÖNNÉM !!!!
Válaszokat előre is köszi és a NEGATÍV ILLETVE HÜLYE/SÉRTŐ/LENÉZŐ/BUNKÓ stb VÁLASZOKAT NEM KÉREK! köszi.
Automata célcás: Nem mod, alap. Rajta van a célkereszt a tankon, jobb klikk az egérrel, és követi a tankot. Hátránya: A tank közepét célozza, és ha gyors mozgásban van,nem biztos , hogy eltalálod. Előnye: lassú tankra rátéve körbe tudod úgy járni, hogy nem kell a célzásra figyelni.
Modok: Amit én használok: Max kamera zoom.Madártávlatból is rálátsz a területre, így láthatod a szikla mögötti tank téged céloz, vagy sem.
XVM mod: itt láthatom az elején, hogy milyen erősségű a csapatom, nagyjából tudhatom, mire számítsak. Bár ez néha átverős, volt már olyan, hogy 80% győzelmi esély mellett tönkre vertek minket.
Használom a magyar szinkront, mert nem tudok angolul.
Használok különböző statisztikákat, így menet közben is látom a találataimat.
Azonkívül, használom a többsoros tanklistát, és az autotelescopet. Ez olyan, ha van két teleszkóp távcsöved, két álcahálód és két szerszámos ládád, magától felteszi a csatába induló tankra.
Ajánlanám neked: Hit zone: Tankok gyenge pontjait festi más színűre, így láthatod, hova érdemes célozni.
Innen le tudod ezeket tölteni: [link]
Itt megnézheted, hogyan tegyél fel modokat: [link]
Hogy melyik ágat érdemes húzni? Hát ezt embere válogatja. Az orosz nehéz gépek és td-k bazi nagyot ütnek, de pontatlanok. A németek pontosabbak, de kisebb sebzéssel. A franciáknál ott vannak a táras tankok, de papírból vannak. Ezt sajnos mindenkinek ki kell tapasztalni. Ja, és tier 6 felett már megdrágul az élet,sokkal költségesebb a javítás és a lőszer.
Még tudok további tanácsokat/tanácsadó helyeket, Írj a jackdanielss@citromail.hu-ra.
damage panel-t is ajánlom figyelmedbe, megmutatja ki lőtt beléd és mekkorát.. hasznos tud lenni mikor a semmiből jönnek a lövedékek... igy tudod hogy van-e még értelme arra boklászni vagy nincs. Damage indikator is ha jól tudom igy nevezik... kis nyillal(általában) jelzi hogy milyen irányból löttek meg... ez is akkor fontosabb ha messziről lőnek rád, és igy nem spotolodnak fel. (bár célzó modokhoz van). az xvm-et is ajánlom ahogy azt elöttem is írták, bár nem az esélyek miatt hanem jelzi hogy kik voltak, kik vannak eddig felspotolva az ellenfél csapatából.
zoom modot is mindenféleképpen, mert az alappal eléggé érdekes messzire lőni.
Eddig a 32x zoomot és egy másik célzó modot töltöttem le de akkor a damagepanelt + XVM-et is letöltöm.
Köszönöm a választ mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!