Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Star Wars Knights of the Old...

Star Wars Knights of the Old Republic modokat honnan tudnék tölteni?

Figyelt kérdés

Kedvet kaptam egy kis SW-hez és ez volt kéznél :D De az alap játék kezd egy kicsit unalmas lenni, miután már többször kijátszottam. Próbáltam hozzá keresni moddb-n nexusmodson,starwarsknights.com-on de nem találtam semmi jót. Ami mod volt az mind törölve volt a letöltőoldalakról, a többi meg grafikai javítás,áttextúrázás stb.

Nekem valami olyan kéne ami átírja az egész történetet, vagy ad hozzá egy új szálat.

2015. jan. 16. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kotor 2-höz: [link]

[link] /downloads/m4-78ep-patched

[link]

2015. jan. 16. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Az első részéhez nem tudsz valamit?

tslrcm-et ismerem én is. Valamikor az egyhez találtam vmi solomon revenge modot de még nem tudtam letölteni

2015. jan. 16. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Innen próbáltad akkor leszedni? https://knightsoftheoldrepublic*filefront*com Erről az oldalról magyar IP címmel nem lehet leszedni kb. semmit.

Én, anno, mikor töltögettem le innen modokat: Free Hide IP programot használtam, ami elfedi a valódi IP címed. Ezzel már simán lejött minden.

2015. jan. 17. 00:04
 4/5 anonim ***** válasza:
"*" helyett "."
2015. jan. 17. 00:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen onnan próbáltam. Mindig mikor letöltöttem volna vagy nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel, vagy törölték a linket..

Köszönöm a tippet, megpróbálom én is elrejteni az IP-met

2015. jan. 17. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!