Miért hal meg a gépem, ha játszani akarok a Star Wars-The old republic-kal?
Amikor még windows 7 32-bitet használtam, boldogan játszottam a SWTOR-ral. Egyszer ráuntam és töröltem a gépről. Azután felraktam a windows 7 64-bites változatát, majd amikor kedvem szottyant újra játszani a star wars-szal, leszedtem ismételten, fel rakta a frissítéseket és játék indítása után a gép meghalt! Kész! Fekete képernyő és semmi más! Ugyan a rendszer be bootol, de csak is feketeséget lehet látni, mintha szét cseszte volna a videókártyát.
Nagy nehezen sikerült vissza állítanom a gépet és működik rendesen, de akárhányszór próbálok újra játszani a SWTOR-ral, megint csak végbe megy a behalás és megint vissza kell állítanom a gépet.
Mi lehet az oka ennek. Ennyire inkompatibilis a játék a windowsal? vagy kell valami program hozzá? Próbáltam utána nézni, de nem jutottam semmire.
64 bitem van, k*rvára nem érdekli.
Szerintem a géped nem bírja a 64 bitet rendesen xP
legujapp grafcsi kártya meghajtokat tedd fel
ez kikeresi pontosan a gépedhez illöt [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!