Szaszbalint kérdése:
Hogyan kell a World of Warcraft-ban törölni véglegesen a cuccokat?
Figyelt kérdés
Rámegyek, hogy törlés, beteszi őket egy zsákba, de azt nem tudom hogy hogyan kell törölni. Azt sem tudom, hogy hogyan kell több zsákot csinálni, csak egyem van. Aki válaszol előre köszönöm neki!2015. jan. 11. 16:06
1/2 anonim válasza:
Ha cuccra gondolsz, jobb egérrel rákatt, kihúzod a táskából és ott lerakod, akkor meg fogja kérdezni, hogy kidobod-e, és akkor accept. Több táskát szerezni meg sokféleképpen lehet. Tailoringes csinálhat, néha dobnak mobok is táskát, illetve van pár küldetés, ami táskával jutalmaz. Ha egy kicsit vagyonosabb vagy,körbenézhetsz az aukciós házban is.
UI.:
Én utoljára a lich kinggel játszottam egy-két éve, lehet, hogy catában már nem csak ilyenek vannak.
üdv
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2015. jan. 12. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!