Mondanátok ingyenesen játszható MMORPG-ket?
WoW-ot senki ne írjon, 2 hónap játék útán rájöttem hogy nem éri meg a pénzt amit fizetni kell érte.
Guild Wars 2 -vel jelenleg is játszok tehát azt se írjon senki.Terát úgyszintén.
Bármilyen stílusú jöhet. Főképp olyat ami ha más barátommal játszok hatalmas elmény és nem csak a grindről szól.
Lord of the Rings Online
Star Wars: The Old Republic
RIFT
Neverwinter
Firefall
DC Universe
Champions Online
Válogass kedvedre
(Személyes kedvenc a WoW (max szinten van content nem tudom miért nem éri meg neked))
Ha a ()-es részt nem veszed figyelembe akkor én az ArcheAge-t ajánlom kiemelten, nekem nagyon bejött.
Nekem szimplán nem jött be a WoW világá. A küldetéseket nagyon unalmasnak találtam.
Archeage-et még bétában játszottam most újra felraktam és ha lesz időm nyomom is majd.
3. válaszoló Szerintem az említett játékok közül az első az ami elfogadható kategória, na meg a LoL bár azt már nem játszom.
Neverwinter : hasonló mint a Tera szép graf jó harcrendszer, a küldetések talán változatosabbak.
Age of Wulin: Tera után a másik nagy kedvencem. Gyönyörű graf nekem picit fura a harcrendszer olyan mintha a tabos és a non-targetes között lenne. Viszont változatosak küldetések, talán a legösszetettebb mmo amivel valaha játszottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!