Mi a véleményetek a Call of Duty Advanced Warfare-ról?
Jöhet jó, rossz kritika egyaránt.
Feltétlenül írjátok le a véleményeiteket a grafikájáról és a játékmenetéről!
Gratulálok, hogy megtaláltad ezeket a kérdéseket, de mint már írtam van egy 3. osztályos öcsém. A Legós kérdéseket ő írta. Igen, a wot-ot én, és nem írtam, hogy gáz a lego, de azért egy felnőttnek szerintem kissé ciki.
Egy játékmániás pont úgy ír, mint te. Nem is gondolja, hogy gáz. Szerinted az, hogy 9 éves gyerekekkel együtt játszanak a felnőttek az normális? Na mindegy.
Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy te egyáltalán nem is játszottál ezzel az új CoD-dal. Ha így van, akkor meg minek okoskodsz, hogy milyen?
Nem vagyok CoD mániás, teljesen elfogulatlanul tudom értékelni, mert soha semmilyen más CoD-al nem játszottam.
Persze, hogy írtam, hogy nem játszottam az új CoD-al, mert már 4 résszel ezelőtt is ugyan ez volt.
"Gratulálok, hogy megtaláltad ezeket a kérdéseket, de mint már írtam van egy 3. osztályos öcsém."
Hányszor bukott, ha már 15 éves? :D Ne röhögtessél aranyapám, te 15 vagy :D
Bocsi utolsó, de nem egészen értem, hogy mit írtál.
Kinek nem kéne hinni?
Ki az egoista?
És mi az a shiri?
Nekem tetszik pörgős szép a grafika még 360-on is.
Jó a multija mondjuk a story nem olyan jó mint a BO-knál de nem vészes.
Kevin Spacey nálam semmit nem dobott/rontott rajta.
Igaz szét van scriptelve, lineáris... De kit érdekel ?
Előzőek is ilyenek voltak és maga az FPS stílus is alapjaiban ilyen. Az meg h évente kijön na puff rakd be az AC-k FIFA-k... mellé.
"Igaz szét van scriptelve, lineáris... De kit érdekel ?
Előzőek is ilyenek voltak és maga az FPS stílus is alapjaiban ilyen."
A büdös fenét volt az FPS alapból ilyen. Ezt a CoD "újította".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!