Mi a véleményetek a Call of Duty Advanced Warfare-ról?
Jöhet jó, rossz kritika egyaránt.
Feltétlenül írjátok le a véleményeiteket a grafikájáról és a játékmenetéről!

Én csak azt nem értem, régebben fikázták a motort, h a gyenge grafikája meg egyéb hibái miatt váltsák le, de az volt a válasz, h nem, mert így alacsony a gépigénye a codoknak. Most viszont a Ghosts óta jóval megnőtt a gépigény, de még mindig ez a csodás Id Tech 3-as motort használják...
Am nekem a hangok bejönnek, a grafika végre megüti az elfogadható szintet, viszont az optimalizálás szó jelentését a SladgeHammer se ismeri...

Én azt elfogadom, hogy te nem vagy CoD mániás, de attól még minek kell fikázni?
Egyébként meg nem is jogos, amit írtál, mert a grafikája kiváló. Nem a legjobb, de nem is az 'ELFOGADHATÓ' kategóriába esik!
Tényleg kíváncsi lennék rá, hogy melyik játékkal játszol/melyiket tartod jobbnak (nem kukacoskodásból, tényleg kíváncsi vagyok).

Na, de miért huszadrangú?
Te szeretsz Super Mario grafikájú játékokkal játszani?:-D
Szerintem ezt nem komolyan írtad.:) Nagyon sokat számít a grafika is (persze sok más tényező is)!

BF4-el játszom High beállítások mellet 4x-es élsimmel.
A cod már nem a régi cod. Régebben tojtak rá, h milyen a grafikája, egy jó játék volt. (nem mondom, h most sem az, pl.: az utolsó cod, ami nekem bejön a Black Ops 2, pedig ott sem a grafra gyúrtak, a játékmenet viszonozta annak "gyengeségét")
A problem ott van, h "futószalagon" gyártják, évente kell f**ni az új részeket, de ugye az AW már 3 évig készült, és a játékon nem igen látszik sajnos meg. (egy 3 évig tartó projekten, amin min 80 fő dolgozik, simán meg lehetne írni egy normális motort [kb.15hónap] +rápakolni a játékot [12-14 hónap] és megmarad 7 hónap optimalizálásra)
Nem mondom ki, h az AW s**r, de azt se,h jó.
Idén a Treyarch a soros és őszintén megmondom, az ő cod-jukhoz jóval nagyobb reményeket fűzök...(új motor, stb...)

"Na, de miért huszadrangú?
Te szeretsz Super Mario grafikájú játékokkal játszani?:-D
Szerintem ezt nem komolyan írtad.:) Nagyon sokat számít a grafika is (persze sok más tényező is)!"
Miért huszadrangú? Most csak a legkézenfekvőbb példa: Minecraft. Mondjuk erre is ráuntam már kb 2 éve, de ez volt az utolsó játék ami hosszabb távon le tudott kötni. Mondjak még? Hotline Miami. Hidd el, kicsit idősebb leszel, te is ráunsz az egymás után kifosott FPS-ekre és elkezdesz különleges játékokat keresni, elkezdesz turkálni az indie piacon és ott egyáltalán nem fontos a grafika.
De én ma is jobban elszórakozok egy GTA San Andreassal mint a legújabb CoD-al, pedig grafikailag már eléggé kiöregedett.

Bocs kérdező, de ezt még "vitatnám":
"Ezt a játékot már felsőbbkategóriás gépekhez találták ki!"
Egy játékot nem úgy készítenek, h ez csak i7-es gépeken fog menni 8GB RAM-al...
A CoD-nak nagy a rajongói tábora, PC van a legtöbb hardcore játékos, (csak, h ne magamat "fényezzem") az ismerőseim is elég durván tolják, voltak már versenyen is (pénz jutalmas versenyen) és nem mindegyiküknek rendelkezik paks 2-vel. No, az Acti is tudja ezt, (mármint azt, h pc-n van a legtöbb hc gamer) hülye lenne egy olyan játékot kiadni, ami csak i7-én és gtx980 sli-n fut...
Hány éves vagy most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!