Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Call of...

Mi a véleményetek a Call of Duty Advanced Warfare-ról?

Figyelt kérdés

Jöhet jó, rossz kritika egyaránt.

Feltétlenül írjátok le a véleményeiteket a grafikájáról és a játékmenetéről!

2015. jan. 4. 00:17
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Nem pont egy i7-re gonoltam, de min. i3-ra. Szerintem egy i3 is felsőbbkategóriás. Na meg nem is GTX 980-ra. Ne érts félre engem, de ezek a játékok már nem mennek ennél régebbi procival és/vagy videokártyával. Nekem i5 van és csak 4 GB RAM (illetve egy Geforce GT 740). Full grafon és felbontáson működik, de szerintem a 4 giga RAM miatt néha belaggol (hozzáteszem, hogy annyira minimális, hogy nem zavar). Nem egy vérbeli gamer pc az én gépem (4 giga RAM, ill. GT 740 miatt), de azért rá lehet mondani, hogy felsőbbkategóriás, és így is a határán vagyok annak, hogy élvezhetően fusson.

2015. jan. 19. 22:32
 22/42 anonim ***** válasza:
21 vagyok.
2015. jan. 19. 23:52
 23/42 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem szeretnélek oltogatni, de ha jól számolok, akkor 19 évesen hagytad abba a Minecraftot.

Nem tudom, de régebben az általános, illetve a közép iskolában is csak hallgattam, hogy így Minecraft, úgy Minecraft, de soha nem tudtam megérteni, hogy mit szeretnek rajta, miért köti ez a sz*r le őket. Elhatároztam, hogy letöltöm és kipróbálom. Nos rekordidő alatt töröltem ki!

Aztán a 9 éves öcsém újból letöltötte...

Az öcsém 3. osztályos (!!!), és az osztálytársaival szokott játszani rajta. Azt még megértem, hogy ő játszik vele, de azt már nem igazán, hogy egy 15-19 éves is (a 15 alatt a régi általános iskolás osztálytársaimat értem, a 19 alatt pedig téged).

Szerintem a Minecraft egy állati nagy baromság, és lehet, hogy ezzel sok FELNŐTT Minecraft rajongót sértek meg, de akkor kérdezem: 3. osztályos gyerekek szintén vagytok???

2015. jan. 20. 18:12
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Öcsi... tudod miért ilyen sikeres a Minecraft? :) Legó. Ugyan az mint a legó. A legó meg egy olyan játék, amivel még egy 50 éves is szívesen játszik. Hidd el.

Amúgy engem rohadtul idegesített már a végefelé, a nagy népszerűség után, hogy tele lettek a szerverek ilyen kis sipítozó 12 évesekkel. Ami persze nem baj, én is ilyen lehettem ennyi idősen, csak hosszú távon fárasztó.

És hidd el, a CoD játékosok átlagéletkora szerintem egy ötössel alacsonyabb mint a Minecraftozóké :D

Mennyi idős vagy?

2015. jan. 20. 22:38
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Ja és amúgy a Minecraftban van egy egyszerűsített elektronikai rendszer szerű tünemény, úgyhogy lehet benne lényegében programozni. Órákat, számológépeket csinálni és hidd el, ezeket nem a 10 évesek fogják összehozni. Gondolom azóta csak továbbfejlődött a játék.

A Travián is egy rohadtul addiktív játék, aztán nulla a grafikája. Régebben komoly szinten játszottam vele és ott is a jobb játékosok szinte mind 30 év felettiek.

Hidd el, sokakat untat a csili-vili lövölde a nulla összetettségével. Ráadásul amikor még utoljára játszottam CoD-al, akkor a singléjének semmi értelme nem volt, ráadásul az egész agyon volt scriptelve, mindig minden ugyan úgy történt, szóval újrajátszhatósági faktor 0, a multin meg ha lelőttél valakit egyből elkezdett oltani a delikvens, hogy mekkora egy csiter k..csög vagy. Ha szerencséd volt, akkor ezt nem mikrofonon tette a fejhangján visítva.

2015. jan. 20. 22:44
 26/42 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy hasonlít a Legóra, de azért mégsem az.

Vannak benne igen-igen gagyi dolgok: robbanó, szörcsögő creeperek, teleportálódó slanderman-ek, tintahalak, gagyi malacok, tyúkok, nyilazós skeletonok.

És egyébként nem tudom, hogy a felnőttek hány %-a szeret legózni, de nem tippelek túl magas arányra.

Azok a felnőttek, akik bele vannak betegedve a Minecraftba, és egyéb ehhez hasonló játékba, azokra nem lehet mást mondani, csak azt, hogy betegek!

Egyébként kortársak vagyunk, mert én 20 vagyok.

2015. jan. 21. 19:42
 27/42 anonim ***** válasza:

Nem akarok "kukacoskodni", de a minecraft a kezedbe ad minden lehetőséget, az az korlátlan lehetőségeket: bármit megépíthetsz, a fantáziád adja azt a képzelt határt a játékban...

Egy kis programozási tudással saját modokat készíthetsz, pl.: valahol már láttam, h a tag Titanfall szerűségű módot csinált, stb...

+még egyedi texture pack-et is csinálhatsz vagy shader móddal "szépítheted" a gamet.

2015. jan. 21. 20:32
 28/42 anonim ***** válasza:

A szörnyikéket ki lehet kapcsolni a játékban. És igen, marhára testre szabható, még csak hozzáértés sem kell hozzá. Ráadásul amíg nem volt ekkora gépigénye mint most, simán lehetett egy normál pc alól olyan szerót belőni, ami elbírt 5-6 embert. Na, annak aztán volt fílingje.

Nem szeretnek a felnőttek legózni? Ne röhögtess. Mindenki szeret legózni. Maximum az nem, akinek annyira nincs képzelőereje, hogy le tudnak a torkán nyomni századszorra is egy tök ugyan olyan játékot. Meg egyébként a francot vagy te 20. Ha annyi lennél, nem keresnél ilyen kérdésekben önigazolást a véleményedhez. Vagy te maximum 14...

2015. jan. 21. 20:59
 29/42 anonim ***** válasza:
2015. jan. 21. 21:00
 30/42 anonim ***** válasza:

Meg most nem szívatásból, de:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__6488494-m..

Ezt mindenről megkérdezed? :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__59..

Azt a betyár mindenit!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__6112824-v..

Na igazad is van, nem is a Farming Simulátor a gáz meg a CoD, hanem a Minecraft :DDDD

2015. jan. 21. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!