Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem lett sz*r a LoL?

Csak szerintem lett sz*r a LoL?

Figyelt kérdés

5 évig játszottam vele és az utóbbi időben teljesen megváltozott. 2-3 évig teljesen jó élvezhető játékból mára dota klónná silányult. A játék szó szerint eldotásodott (hátrányára).

Olyanok véleménye érdekelne aki játszott s1 vagy s2-ben is és nem csak 1-2 éve játszik.

2015. jan. 3. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Énnekem is ez a véleményem.Régebben sokkal élvezhetőbb volt a játék.
2015. jan. 3. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:

a játékok mindig az aktuális igényeket veszik figyelembe. Tény, valamennyire (eléggé) megváltozott a játék, de ez nem feltétlenül rossz. Patchek jönnek-mennek, az emberek véleménye és igénye szerint meg változtatnak a dolgokon (itt főleg a map újításra gondolok).

Van aki dota klónnak érzi, van aki nem. Elismerem, sok hasonlóság van a kettő között, de mind a kettő moba, az embereknek a meseszerűbb dolgok jönnek be jeleneg, így ennyi erővel az összes jelenlegi moba lehetne dota2 klón.

én s2 közepe felé kezdtem, azóta sokat fejlődött (vagy visszafejlődött, nézőpont kérdése). Engem leginkább a túlzott balance-olás idegesít, kb ott tartunk, hogy ha az ellenfél afkol, sz*r, stb akkor is simán hozza a szintet az új exp kapás miatt, nem tudod lefejlődni rendesen, a harc meg kb mintha kis villával bökdösnénk egymást, úgy húzzák le mindenkinek a sebzését.

2015. jan. 3. 13:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Engem nem a moba és moba közti hasonlóság idegesít hanem az hogy a lol kb tiszta dota2 lett. A grafika, a pályán lévő kis buffok megjelenése(a speedes cucc) mind a dotára hajaz.

Ezek még nem is annyira frusztrálóak de az hogy összekutyulták a S0-S3-ig jó rendszert (értsd jungler segítő volt nem carry ugyan úgy mint a support) az már kicsit rossz. Régen a jungler szerepe a team segítése volt (második support) most pedig egy carry-vel felér. A support akkora playeket csinál és olyan tankos-dmgs tud lenni hogy az valami fantasztikus.

A játékélmény pedig a grafika rovására lecsúszott. A balance össze vissza történik (csak a lanen nerfelnek pl.: amit látok az adc nerfek. Nem számítanak kimondottan erősnek a 30. percig és tankosnak vagy jó menekülőknek se mondanám őket. Mégis nerfelik az összeset egymáshoz képest.

A játék szerintem ratyi lett annak ellenére hogy mennyire jó volt még kezdésnél. akkor volt vagy 40 kari és úgy tudtál választani 10-et most van 100+ és abből kb 20 van amit használhatsz mert a többi semmit nem ér a sok nerf miatt. (múltkor láttam hogy WW meg Corki visszatért a játszott karik közé és nerfet is kaptak. Ez elmond mindent a játékról hiszen buff nélkül lettek olyan erősek a karik hogy játszhatóvá váltak. (a játszott karikat szárrá nerfelik így a nemjátszott nem buffolt karik visszajöttek a játékba.))

2015. jan. 3. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:

én is 5 éve játszok de nekem jobban tetszik.

Az új map viszont borzasztó...

Sok hibát fixáltak, régen az döntötte el a meccset melyik csapatban volt a több afk. S2-ben 1000 ranked meccsem alatt szinte sose volt rendes 5v5 meccsem. Volt hogy nekem is beszart a LOL kliens anno és 5 perc hátránnyal indultam.

Végre most teljesen balancolt a játék, nincsenek (tényleg) OP hősök, bár sok gyenge hős van, pl urgot.

A report rendszernek meg semmi értelme, mindenki reportol mindenkit.

2015. jan. 3. 22:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Az lehet hogy nincsenek tényleg op hősök viszont nincs sok játszott se mivel ezzel nem törődnek. Anivia pl alig játszott pont mint Quinn. Ezek kb semmi erősítést nem kaptak pedig már nagyon régóta kint vannak.

Neked Balancoltnak tűnik a játék nekem nem. Amivel a Riot nem tud mit kezdeni azt újratervezi (és elbassza) mint pl gragas, vagy ha normális lesz akkor nerfelik. Illetve mondhatod azt hogy van balance de egy adc soha nem fog megölni egy zedet ha a zed kicsit is tud.

Én azt sajnálom hogy régebben sokkal eredetibb, élvezhetőbb volt a játék mert tudtál mit pickelni. Most meg 100 hősből 20 ha játszott. Riot a változatosság mellett érvel bezzeg ha új dolgot találtak ki (m5 double jungle) akkor azt egyből elbaszták.

2015. jan. 4. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem eddig is sz*r volt! (A LoL-t a Dotáról copyzták, ezért soha ne add meg egyszerre a Dota és a LoL kulcs szavat! A LoL egy nagy rakás sz*r volt és az is marad!)
2015. jan. 4. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Dota klónná silányult :D A LoL mindig is egy Dota klón volt, a Dota 1 készítőiből vált ki pár ember és csinálta meg a Riot Games stúdiót, mert úgy gondolták hogy ezzel jobban meg fogják magukat szedni, mintha a Dota 2-t fejlesztenék ők is. Ezért van az, hogy pár hőst komplettül átemeltek a Dotából (a Meepo nevezetű Dotás hőst nagyon találóan egy az egybe berakták Teemo néven a saját játékukba). Tehát azért abba gondolj bele mielőtt silányozod a Dotát, hogy Dota nélkül te ezt az 5 évet max az aknakeresőbe ölted volna bele, mert a Riotnak nem lett volna kitől csórni.
2015. jan. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!