Rubik kocka szakértők! Valaki segítene hogy kell kirakni ezt a fajta cseles rubik fajtát?
Figyelt kérdés
Nem tudom kirakni...magyarul nem találtam tutorial videót róla...ha valaki tud magyar tutorial videót erről azt megköszönném, vagy ha nem akkor az elvet elmagyarázza valaki? Mi a lényege??
2015. jan. 2. 10:31
2/4 anonim válasza:
kép nem található.
ajánlom figyelmedbe a kephost.com-ot, ott nincsen ennyi baj a képekkel, mint képfeltöltésen.
3/4 A felhasználó válasza:
Inkább felejtsétek el az összes magyar képfeltötlő oldalt és használjatok valami normálisat, mint pl az imgur.
4/4 anonim válasza:
Nagyon egyszerű.
Magamtol jöttem rá, nem tom h van e tutorial.
Ondulj ki abbol, h formába rendezed és az egyik felét kirakod, a maradékot pedig kezeld 2*2 esként.
Ha kell részletesebb info akkor irj priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!