Szerintetek 4x4x4 rubik kockát vegyek, vagy 5x5x5?
#2 szövegértés 5-ös.
5x5-ben több az intuitív rész, ami egy kezdőnek talán nehezebb, viszont mivel páratlan, így kevesebb parity van benne és nem kell szórakozni a közepek jó helyre rakásával. Viszont az 5x5 intuitív része nagyban a 4x4 intuitív részére épít. Épp ezért a 4x4-et javaslom. Utána már sokkal könnyebb lesz az 5x5 is, viszont egyből 5x5 lehet, kicsit nehéz lenne. Többnyire az emberek 4x4-gyel kezdik.
Igen, én is tudtam a 3x3-ast, és úgy kaptam egy 5x5-öst. Mintha egészen más nyelven beszéltek volna! Úgyhogy kértem egy 4x4-est, előbb azt tanulom meg, csak azután kezdem az 5x5-öst.
Nem a közepéből indul ki a rendezés, hanem mindig az egyik oldalból (többnyire a fehér), és úgy megy lefelé.
Az oldalhelyességet könnyű megtanulni, és szükséges is, hogy "ráálljon a szemed".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!