Fifa 15-höz tényleg 4 magos processzor kell? 2magossal és egy erős videókártyáal nem indulna el?
Nem mindegy melyik 2magos a tiéd mi is 7400 vagy melyik
Benyomod 660 vga t ha roszul megy cpu t is kel vened (660 nem gyenge f15 hoz!!)
ja hogy nem GTX 670??? :))
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..
elég már kérdező, unom!
kicsit feltűnő közöttünk a különbség nem? :)
-én mindennap megtalálom és összeszedem neked az elmúlt egy hét válaszait amiket TE kaptál a Te kérdéseidre. Emlékszem rájuk :) Jó a memóriám :)
-neked viszont 24 óránál tovább valamiért nem tart a memóriád. Te mindennap elfelejted milyen kérdést tettél fel előző nap, ezért ugyanazt felteszed mindennap. Te vagy egy 95 éves szenilis öregember lehetsz , vagy orvosi esetnek számítasz gyerekként. Érdemes lenne ezt mielőbb kivizsgáltatni, mert ha tovább halasztod csak rosszabbodik a folyamat. Mondanám hogy szedj rendszeresen B12 vitamint, de nálad a kór előrehaladottabb stádiumban van, ide pszichiáter is kelleni fog egy jó neurológussal karöltve.
Tehát ajánlom , keresd fel a háziorvost, az majd ad beutalót a legközelebbi szakrendelésre. Cselekedj mielőbb mert hosszúak a várólisták....
Ajánlom még nézegetni(mielőtt új kérdés kiírására adod a fejed) a GYK Főoldalán bal oldalt látható menüt. Van ott egy olyan link , hogy: Saját Kérdéseid. Ha elfelejtenéd, hogy tegnap-tegnapelőtt milyen kérdést is tettél fel , akkor itt meg tudod nézni mik vannak már általad feltéve...Hasznos kis menüpont. Feledékenyeknek.
-ígérd meg nekem, hogy szilveszter után felkeresel egy szakrendelést és beszámolsz arról mit találtak nálad.
-csak aggódok érted fiú :)
-még fiatal vagy a végleges ,teljes demenciához
"Anyadat mar felkerestem tegnap ejjel te kutya amugy tenyleg ugyvan ahogy meg hagytam?"
-igen úgy van ahogy hagytad, nem ásták ki a sírból :) Gondolom akkor bebújtál mellé a föld alá ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!