Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fifa 15-höz tényleg 4 magos...

Fifa 15-höz tényleg 4 magos processzor kell? 2magossal és egy erős videókártyáal nem indulna el?

Figyelt kérdés
plusz van még 6GB RAM-om hozzá.youtoben látttam videoót h vki intel core 2 duoval játszott az meg ugye 2 mag

#FIFA 15 #hány magos cpu kell #hogy indulna el
2014. dec. 26. 02:48
 1/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Nem mindegy melyik 2magos a tiéd mi is 7400 vagy melyik

Benyomod 660 vga t ha roszul megy cpu t is kel vened (660 nem gyenge f15 hoz!!)

2014. dec. 26. 04:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Jaja gtx 660-osomo van vga-nak
2014. dec. 26. 14:31
 3/10 anonim válasza:

ja hogy nem GTX 670??? :))

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..

elég már kérdező, unom!

2014. dec. 29. 01:00
 4/10 anonim válasza:
2014. dec. 29. 01:06
 5/10 anonim válasza:
2014. dec. 29. 01:07
 6/10 anonim válasza:

kicsit feltűnő közöttünk a különbség nem? :)

-én mindennap megtalálom és összeszedem neked az elmúlt egy hét válaszait amiket TE kaptál a Te kérdéseidre. Emlékszem rájuk :) Jó a memóriám :)

-neked viszont 24 óránál tovább valamiért nem tart a memóriád. Te mindennap elfelejted milyen kérdést tettél fel előző nap, ezért ugyanazt felteszed mindennap. Te vagy egy 95 éves szenilis öregember lehetsz , vagy orvosi esetnek számítasz gyerekként. Érdemes lenne ezt mielőbb kivizsgáltatni, mert ha tovább halasztod csak rosszabbodik a folyamat. Mondanám hogy szedj rendszeresen B12 vitamint, de nálad a kór előrehaladottabb stádiumban van, ide pszichiáter is kelleni fog egy jó neurológussal karöltve.

Tehát ajánlom , keresd fel a háziorvost, az majd ad beutalót a legközelebbi szakrendelésre. Cselekedj mielőbb mert hosszúak a várólisták....

Ajánlom még nézegetni(mielőtt új kérdés kiírására adod a fejed) a GYK Főoldalán bal oldalt látható menüt. Van ott egy olyan link , hogy: Saját Kérdéseid. Ha elfelejtenéd, hogy tegnap-tegnapelőtt milyen kérdést is tettél fel , akkor itt meg tudod nézni mik vannak már általad feltéve...Hasznos kis menüpont. Feledékenyeknek.

-ígérd meg nekem, hogy szilveszter után felkeresel egy szakrendelést és beszámolsz arról mit találtak nálad.

-csak aggódok érted fiú :)

-még fiatal vagy a végleges ,teljes demenciához

2014. dec. 29. 09:14
 7/10 anonim válasza:

"Anyadat mar felkerestem tegnap ejjel te kutya amugy tenyleg ugyvan ahogy meg hagytam?"

-igen úgy van ahogy hagytad, nem ásták ki a sírból :) Gondolom akkor bebújtál mellé a föld alá ...

2014. dec. 31. 09:43
 8/10 anonim válasza:
-most őszintén kérdező, aki éjjel egy hullával hál...hát nem elmebeteg, ?:.....
2014. dec. 31. 09:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Miről beszelsz?
2014. dec. 31. 20:07
 10/10 anonim válasza:
Figyelj oda elég a gtx 650 meg Athklon x4 760k full hd-hoz akkor kisebbhez csupán nyílván nem kel akkor akár egy GT 610-en is elfut na meg most nem mindegy, hogy egy Pentium D 820 2 magosod van vagy egy Pentium G3258 mert g3258 az sokkal erősebb az i5 4690k-nál !
2018. márc. 2. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!