Miért nem fut szépen a Microsoft Flight Simulator X? Nagyon erős és drága gépem van, a beállítások High-UltraHigh-on, de ocsmányul néz ki. (Bővebben lenn)
Szóval egy négymagos i7-em (3,4GHz) egy Geforce 560 Ti vidikártyám van, de az FSX elég csúnya rajta. Megnéztem mennyire terheli le a gépet, de minden hardvert max félig használ ki... Ez miért lehet? Hogyan tudnám jobban kihasználni? Illetve mégegy probléma. Nem tudom full-screen módban futtatni... Ezt hol kell beállítáni?
Köszi
Az alap scenery-k szerintem nem olyan szépek, van néhány kiegészítő példa, ami szebbé illetve élethűbbé teheti az FSXet:
- MegaAirport csomagok ( van Budapest is pl )
Külön szeretném megemlíteni a magyar sceneriket : [link]
- VFR Germany scenery
- Austria Pro X
- Switzerland X
Az alapgépek nem rosszak, de jobbak a fizetős cuccok:
- PMDG sorozat gépei
- Flight1 gépei
További vizuális élmény fokozók:
Real Environment Xtreme
AES services ( Aerosoft)
Szerintem nézd át az aerosoft weblapját és ott sok kiegészítőt talász amit érdekesnek találsz:
Nekem csak egy q9400-re futotta gtx 460-al, de ezt 1 éve vettem.
Amúgy az alap vizuális élmény elég rossz, sajnos fel kell tenni hozzá a kiegészítőket.
piratebay-en is megtalálod a linkelet, az egyik valamivel több mint 4 gb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!