Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends Shaco-Olaf...

League of Legends Shaco-Olaf kis helyreigazítás kéne :D?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy 2 hősön gondolkozok akit megveszek. Shacon, és Olafon. A legtöbb hösről színte mindent tudok de most rajtuk megakadtam. Nem tudom Shacot , hogy vegyem és Olafot. Hogy ajánlot vele játszani stb. Az items építésükről se tudok valami sokat. És mellyik ajánlot inkább annak aki a sebzésre szeret menni és hajt a pentára? (Habár a sebzésre mennés kicsit Olaf fele nézek)
2014. dec. 25. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Shaco egy Jungler, Olaf meg jó topra is. Olaf Offtank, Shaco full DD, szerintem Olaf használhatóbb, Shaco fasza, viszont elég skilles karakter. De ha pentára hajtasz akkor ajánlom az "AP Shaco Pentakill" című számot: https://www.youtube.com/watch?v=HiGzXEL7T8w
2014. dec. 25. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Olaf jobb, shacot nagyon nerfelték.
2014. dec. 25. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!