Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes még xbox 360at/ps3at...

Érdemes még xbox 360at/ps3at venni? Vagy az új generációsat logikusabb lenne?

Figyelt kérdés

Én most egy viszonylag erős pc tulajdonosa vagyok(a BF4 megy a legnagyobb grafikán 1080p felbontáson akadás nélkül) de szeretnék konzolt, szerintem sokkal több játék van rá.

Hála annak hogy egy ideje léteznek, és hogy ki jött már egy újabb, 50ért már van 360 és 60 körül ps3.

Ezekre van flash is már, meg másolt játékok, szóval olcsóbb rá minden. Viszont elméletileg az újabbak erősebbek, de drágább rájuk a játék és egy jó ideig nem lehet majd írt játékot rájuk tenni.

2014. dec. 25. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha multizni akarsz mindenképp ps3 vagy 4. Ha flashelni akkor xbox 360,mert 10-20ezerből már flashelnek.Nem tudom mivel szeretnél játszani,így írd le légyszíves.
2014. dec. 26. 19:04
 2/2 A kérdező kommentje:

POnt azokkal akarok amik nincsenek számítógépre. A Bandai-féle Dragonball-Naruto-Bleach-One Piece bunyósokkal, a CoD játékokkal talán, de nem biztos.

A Sleeping dogs és GTA 5 féle bűnözőssel is.

2014. dec. 26. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!