Bri11 kérdése:
A Simk 3- ban hogy lehet "becsomagolni" az embereket/házakat?
Figyelt kérdés
Karácsonyra egy laptopot kértem és nagy valószínsűggel meg is kapom (remélem:s). Van kb. 2 darab Sims család a gépen, amit majd a laptopra is szeretnék átrakni, hogy velük játszhassak tovább. Ezt hogyan oldhatnám meg?
+ azokon a simken van pár egyedi tartalom, ha azzal csomagolom be őket és rakom át a gépre (ha ez lehetséges), nem lesz baj/grafikai probléma?
2014. dec. 20. 23:44
1/7 anonim válasza:
A Dokumentumokból a teljes Electronic Arts mappát átmásolod valamire, pl. pendrive-ra vagy cd-re. Az Options.ini fájlt törlöd a mappából, elvileg abban vannak a grafikai beállítások, vissza fog állni alapértelmezettre. Így mindent ott folytathatsz ahol abbahagytad ha másik gépen feltelepíted a játékot és azon ugyanott elhelyezed a mappát. :)
2/7 A kérdező kommentje:
köszi :) de nem az egész játékot szeretném átmásolni, csak 2 családot :)
2014. dec. 21. 15:23
3/7 anonim válasza:
Akkor elvileg ha a szomszédságban kiválasztod a házat, van egy valamilyen "megosztás" opció. Ha az egyedi tartalmak sims3pack formátumban voltak és az adott családok tagjai viselik/házukban el vannak helyezve, a megosztással együtt becsomagolod őket házastól. Aztán a Dokumentumokban az Electronic Ars/Sims 3/Exports mappában találod őket. Ha .package formátumúak az egyedi tartalmak, a "Mods" mappát is ki kell másolnod valahova. De csak a simek maradnak meg így, a játékmenet elvész.
4/7 A kérdező kommentje:
minden egyedi tartalom sims3pack formátumú :)
2014. dec. 21. 23:09
5/7 A kérdező kommentje:
és ha úgy csomagolom be, ahogy írtad, akkor házat és embert egyaránt összecsomagol?
2014. dec. 21. 23:10
6/7 anonim válasza:
Én 1x csináltam ilyet(az egész mappát szoktam átmásolni), akkor azzal az opcióval a házat is elmentette a családdal együtt sims3pack formátumba. A simeket is lehet 1-esével megosztani, de azt csak cas-ban amikor először vannak szerkesztve. Szóval a cheat-es cas-ra nem érvényes. :/ Lehet ott is van ilyen opció ahol a családok vannak, és akkor csak a háztartást csomagolja be. De jobb egyben, úgyis el lehet aztán költöztetni őket, meg így ha addig változtak valamit hogy játszottál velük az fog elmentődni. :) Az új játékban majd valahol a háztartások között fogod őket találni, vagy a házak közt(amiben laknak). Valamelyik a 2 közül, ebben nem vagyok 100%, az utóbbi időben sims4-ezek. :D A sims3pack-okat a DCBackup mappába menti(csomagolja ki), így elvileg ha azt a mappát átmásolod az új gépedre akkor is meglesznek a cc-k.
7/7 A kérdező kommentje:
értem, nagyon szépen köszönöm :D ment a zöld pacsi ^^
2014. dec. 22. 05:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!