Melyik a legjobb Magic - The Gathering játék pc-re?
Figyelt kérdés
Olyan amibe nincs vagy 10 előre összerakott pakli, és változatos a játékmenet, valamint nyerni is lehet.. És nem szivat a gép.2014. dec. 16. 01:32
2/5 A kérdező kommentje:
Abban lehet nyerni lapokat meg ilyesmi? Nekem ilyen 2010-es kiadás van meg belőle, nem túl sok lappal..
2014. dec. 16. 17:14
3/5 anonim válasza:
Nyerni nem tudom, de venni igen (a játékban), és te állítod össze a paklid. Az egésznek van egy erőteljes szerepjáték jellege, nem csak csatázol. Ha a planeswalkers sorozatra gondolsz, akkor a 2013-as és 2014-es a legjobb. A legújabb borzasztó lett.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, a 2014-es megvolt. A nyerést úgy gondoltam, hogy magát a csatát megnyerni, mert iszonyat nehéz már kezdettől fogva, mert van olyan játék ahol teljesen új paklit kell összeállítani, de már az első ellenfélnek olyan lényei vannak hogy lehetetlen levernem...
2015. júl. 19. 12:32
5/5 anonim válasza:
Arra nem emlékszem, a 2013-as szerintem elég könnyű volt. Az asszony kezdő, de ő a 2012-est vitte végig kisebb gondokkal. Mennyire vagy jártas az MTG-ben a pc játékokon kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!