The Sims 3 kiegészítő kikapcsolása?
Letöltöttem a The Sims 3 complette edition-t, ami minden kiegészítőt tartalmaz, viszont a gépem nem túl erős, és vannak kiegészítők, amiket nem használok. Szeretném ezeket letiltani, hátha így gyorsabb lesz a játék. Telepítéskor ki tudom választani, hogy milyen kiegészítőket ne telepítsen, de akkor a játék indításakor kér játéklemezt.
Ha telepítem a teljes játékot, akkor az előre a jövőbe crack-et kell mountolni. Viszont ha nem telepítek minden összetevőt, akkor mást kér.
Meg lehet tehát oldani, hogy telepítem a complette edition-t úgy, hogy ne legyen benne minden kiegészítő?, és játék is fusson?
Nem tudom mennyire él még a kérdés, de van rá megoldás!!
Először telepíts fel minden kiegészítőt, tehát a teljes játékot. Majd mikor ezzel megvagy, menj a "Programok és szolgálatások"-ba, keresd meg a Sims 3-at, majd jobb klikk "módosít" és nyomszt egy tovább gombot a telepítésnél, és kiválasztod a módosítást. Majd előjön a lista a kiegészítőkről, merevlemez ikonok előzik meg a nevüket, az mellett pedig van egy lefelé mutató nyíl, klikk rá, és válaszd ki a "teljes funkció elérhetetlen lesz" pontra. Ha ezzel megvagy, tovább mész, végez egy gyors módosítást, majd leveszi a játékból az adott kiegészítőt, amit/amiket kiválasztottál. Én most tettem meg ezeket, és bevált. Bementem egy mentésembe, kiírt egy figyelmeztetést, hogy hiányoznak dolgok, de azt írta hasonlóakkal helyettesíti azt a rendszer, tehát szerintem az előző mentést lehet ennek ellenére folytatni, hogy kiszedtél egy kieget, ami eddig benne volt, és élt a mentésedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!