Hogyan tudnám gyorsabban kirakni a Rubik kockát?
Gyakorlással.
Meg van speckó versenykocka is, amelyik fokozottan alkalmas erre.
Sziasztok!
Én alig 2 hete kezdtem foglalkozni vele, és szigorúan a kezdő módszerrel csinálom. Most már puska nélkül fejből kiforgatom 3 perc körül, egy rendkívül amatőr akadós kölcsön kockával. Úgy gondolom ezzel a módszerrel és ezzel a kockával tovább nem nagyon fogok gyorsulni. :-)
Azért írtam ide, mert javasoltátok a kérdezőnek a versenykockát. Én is be szeretnék ruházni egyre. Melyiket érdemes venni, tudnátok ajánlani egyet?
Tegnap vettem a Tescoba (nem a most akciós cuccok közül) egy versenykockát. Rubik Studió Kft. terméke. Volt a csomagban egy szétcsavarozható kocka, csavarhúzóval, csererugókkal, alátétekkel, szilikonozóval, meg szerelési útmutatóval. Ég és föld! Kellemes lágy, könnyen és gyorsan forgatható.
Viszont így is csak 2:30 perc alatt tudtam kiforgatni a kezdő módszerrel (holnap lesz két hete hogy elkezdtem foglalkozni a dologgal).
Ezzel a módszerrel lehet tovább gyorsulni, vagy kezdjek foglalkozni az újabb metódusokkal?
Bár szerintem még sokat kell fejlesztenem a kézügyességemet is, mert néha elég görcsösen csinálom, meg van amikor le is blokkolok kicsit... :-)
Akkor felkötöm a gatyát. :-)
Kalauz mondta a vonaton, hogy anno az ő rekordja 26 éve 1:30 volt. Amíg ezt nem érem el addig nem Fridrich-elek! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!